Cowboysmör

Av LCHF-arkivet  ,   

juni 13, 2017

Cowboysmör är som ett kryddsmör, fast i flytande form istället som man använder som dipp. Man kan dippa kött, bröd, blomkål eller vad du nu har lust att dippa.

Otroligt gott att ha till lite grillat kött och helt perfekt inom LCHF/low carb.

Skulle det bli smör över så kan du använda det som ett kryddsmör dagen efter. Det är bara att ställa det i kylen så det stelnar.

Recept och bild: Delish

https://youtu.be/Vllk_TPgFFQ

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 5 min
  • Mängd: 2 portioner

Ingredienser

250 g Smör

2 msk pressad citron

10 g Vitlök (finhackad)

1 Schalottenlök (finhackad)

2 msk Fransk senap

1 msk Pepparrot (riven)

1 nypa Cayennepeppar

0,25 msk Paprikapulver

2 msk Persilja (hackad)

1 msk Gräslök (hackad)

2 tsk Timjan (Torkad)

1 nypa Salt

1 nypa Svartpeppar (nymalen)

Instruktioner

1Ta en liten kastrull och smält smöret i den.

2Tillsätt samtliga ingredienser och rör om ordentligt.

3Smaka av med salt och peppar.

4Servera direkt så det inte hinner stelna. Håll det gärna lite ljummet under hela måltiden.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.