Cowboysmör

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Cowboysmör är som ett kryddsmör, fast i flytande form istället som man använder som dipp. Man kan dippa kött, bröd, blomkål eller vad du nu har lust att dippa.

Otroligt gott att ha till lite grillat kött och helt perfekt inom LCHF/low carb.

Skulle det bli smör över så kan du använda det som ett kryddsmör dagen efter. Det är bara att ställa det i kylen så det stelnar.

Recept och bild: Delish

https://youtu.be/Vllk_TPgFFQ


Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

 250 g Smör
 2 msk pressad citron
 10 g Vitlök (finhackad)
 1 Schalottenlök (finhackad)
 2 msk Fransk senap
 1 msk Pepparrot (riven)
 1 nypa Cayennepeppar
 0,25 msk Paprikapulver
 2 msk Persilja (hackad)
 1 msk Gräslök (hackad)
 2 tsk Timjan (Torkad)
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (nymalen)

1

Ta en liten kastrull och smält smöret i den.

3

Tillsätt samtliga ingredienser och rör om ordentligt.

5

Smaka av med salt och peppar.

7

Servera direkt så det inte hinner stelna. Håll det gärna lite ljummet under hela måltiden.

Ingredienser

 250 g Smör
 2 msk pressad citron
 10 g Vitlök (finhackad)
 1 Schalottenlök (finhackad)
 2 msk Fransk senap
 1 msk Pepparrot (riven)
 1 nypa Cayennepeppar
 0,25 msk Paprikapulver
 2 msk Persilja (hackad)
 1 msk Gräslök (hackad)
 2 tsk Timjan (Torkad)
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (nymalen)

Instruktioner

1

Ta en liten kastrull och smält smöret i den.

3

Tillsätt samtliga ingredienser och rör om ordentligt.

5

Smaka av med salt och peppar.

7

Servera direkt så det inte hinner stelna. Håll det gärna lite ljummet under hela måltiden.

Cowboysmör

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *