Cowboysmör

Betyg: 5.9. Av 15 röster.
Please wait...
Ingredienser
250 g
Smör
2 msk
Saften av citron
10 g
Vitlök (finhackad)
1 st
Schalottenlök (finhackad)
2 msk
Fransk senap
1 msk
Pepparrot (riven)
1 nypa
Cayennepeppar
1/4 msk
Paprikapulver
2 msk
Persilja (hackad)
1 msk
Gräslök (hackad)
2 tsk
Timjan (Torkad)
1 nypa
Salt
1 nypa
Svartpeppar (nymalen)
Information
Förberedelsetid
5 min
Tillagningstid
5 min
Svårighetsgrad
lätt
Portioner
2 pers
Måltid
Övrigt
Skrivet av
Skrivet
Cowboysmör

Cowboysmör är som ett kryddsmör, fast i flytande form istället som man använder som dipp. Man kan dippa kött, bröd, blomkål eller vad du nu har lust att dippa.

Otroligt gott att ha till lite grillat kött och helt perfekt inom LCHF/low carb.

Skulle det bli smör över så kan du använda det som ett kryddsmör dagen efter. Det är bara att ställa det i kylen så det stelnar.

Recept och bild: Delish

Tyckte du att detta var ett bra LCHF-recept? Betygsätt det gärna då ...
Instruktioner
  1. Ta en liten kastrull och smält smöret i den.
  2. Tillsätt samtliga ingredienser och rör om ordentligt.
  3. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera direkt så det inte hinner stelna. Håll det gärna lite ljummet under hela måltiden.

Inga kommentarer än, skriv den första!

Kommentera

För din vetskap: Använd en god ton i kommentarerna. Vi förbehåller oss rätten att radera kommentarer om de anses stötande eller elaka.

Din e-postadress kommer inte att visas. Fält markerade med * måste anges.

*
*