Crêpes med champinjon och skinkfyllning

Av LCHF-arkivet    

maj 11, 2016

Dessa goda crêpes gjorde jag till familjen och alla älskade dem. Det tar lite tid att göra dem men det är helt klart värt det och man står sig otroligt bra på dem.

Dessa crêpes baseras på ganska stora pannkakor.

Receptet på pannkakorna hittar du här: LCHF-pannkaka

 

  • Förberedelse: 20 min
  • Tillagning: 40 min
  • Mängd: 4 portioner

Ingredienser

4 st Pannkakor

250 g Champinjoner (färska)

150 g Rökt skinka (strimlad)

60 g Gul lök (finhackad)

5 dl Grädde 40%

1 tsk Köttfond (koncentrerad)

1 krm Svartpeppar (malen)

30 g Smör (till stekning)

Instruktioner

1Smält chokladen. Använd gärna ett vattenbad.

2Mosa avokadon.

3Blanda ihop avokado, choklad och kakaopulver.

4Ställ smeten i kylen en timme ungefär.

5Ta ut och rulla till bollar (ca 15 st.) och rulla dem i kakao. Förvara dem i kylen.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.