Crêpes med champinjon och skinkfyllningPROVLAGAT 

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradMedel

DelaSparaDelaBigOven

Dessa goda crêpes gjorde jag till familjen och alla älskade dem. Det tar lite tid att göra dem men det är helt klart värt det och man står sig otroligt bra på dem.

Dessa crêpes baseras på ganska stora pannkakor.

Receptet på pannkakorna hittar du här: LCHF-pannkaka

 


Mängd4 Portioner
Förberedelse20 minTillagning40 minTotalt1 hr

 4 st Pannkakor
 250 g Champinjoner (färska)
 150 g Rökt skinka (strimlad)
 60 g Gul lök (finhackad)
 5 dl Grädde 40%
 1 tsk Köttfond (koncentrerad)
 1 krm Svartpeppar (malen)
 30 g Smör (till stekning)

1

Smält chokladen. Använd gärna ett vattenbad.

3

Mosa avokadon.

5

Blanda ihop avokado, choklad och kakaopulver.

7

Ställ smeten i kylen en timme ungefär.

9

Ta ut och rulla till bollar (ca 15 st.) och rulla dem i kakao. Förvara dem i kylen.

Kategori

Ingredienser

 4 st Pannkakor
 250 g Champinjoner (färska)
 150 g Rökt skinka (strimlad)
 60 g Gul lök (finhackad)
 5 dl Grädde 40%
 1 tsk Köttfond (koncentrerad)
 1 krm Svartpeppar (malen)
 30 g Smör (till stekning)

Instruktioner

1

Smält chokladen. Använd gärna ett vattenbad.

3

Mosa avokadon.

5

Blanda ihop avokado, choklad och kakaopulver.

7

Ställ smeten i kylen en timme ungefär.

9

Ta ut och rulla till bollar (ca 15 st.) och rulla dem i kakao. Förvara dem i kylen.

Crêpes med champinjon och skinkfyllningPROVLAGAT 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *