
Beskrivning - Information
Här har ni en sockerfri jordgubbssylt som passar perfekt till pannkakor som till ostbrickan och superenkel och snabb att göra!
Håller kanske inte jättelänge i kylen, men den funkar absolut att frysa om man vill det. Ett tips är att frysa den som isbitar och sen plockar man fram några när man behöver.
Följ @davinasketo för massor av sockerfria recept.
Ingredienser
Gör så här:
Koka bären och vattnet i ett par min. Tillsätt sötning och chiafrön och koka ihop 3 min till. Häll över i en glasburk och ställ in kylen. Håller i ca 1 vecka i kylen. Super gott!
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Koka bären och vattnet i ett par min. Tillsätt sötning och chiafrön och koka ihop 3 min till. Häll över i en glasburk och ställ in kylen. Håller i ca 1 vecka i kylen. Super gott!