
Beskrivning - Information
Ett LCHF-recept på en kycklinggryta med en mycket mild och god smak. Smaker av dragon, fransk senap och bacon gör det hela till en kanongod rätt.
Servera gärna med stekta grönsaker eller varför inte med lite blomkålsris.
Ingredienser
Gör så här:
Strimla baconet och skiva kycklingen i strimlor. Skiva löken och hacka vitlöken.
Bryn bacon och kyckling i en djup stekpanna. Släng i löken och vitlöken mot slutet så att det får fräsa med en stund.
Tillsätt övriga ingredienser och blanda ihop. Peppra med några varv på pepparkvarnen med. Låt koka upp.
Låt grytan puttra cirka 15 minuter på medelhög värme tills den har en bra konsistens.
Smaka av med salt och peppar. Servera!
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Strimla baconet och skiva kycklingen i strimlor. Skiva löken och hacka vitlöken.
Bryn bacon och kyckling i en djup stekpanna. Släng i löken och vitlöken mot slutet så att det får fräsa med en stund.
Tillsätt övriga ingredienser och blanda ihop. Peppra med några varv på pepparkvarnen med. Låt koka upp.
Låt grytan puttra cirka 15 minuter på medelhög värme tills den har en bra konsistens.
Smaka av med salt och peppar. Servera!
Smakade fantastiskt gott.
Härligt att höra!
Tack för återkopplingen med.
/Lari
Jättegott, kommer göra denna rätt fler gånger.
Kul att du testade och tyckte om det. Tack för återkopplingen!