Dubbel "äggmacka"PROVLAGAT 

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Mat som kräver extremt lite ansträngning men som ändå är lagad från grunden, den älskar jag verkligen.
Den här dubbla "äggmackan" tar inte mer än några minuter att laga och mättar helt ok.
Variera det du har mellan äggen och även smaksättningen, det är bara din egen fantasi som sätter stopp.


Mängd1 Portion
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

 2 ägg
 3-4 skivor ost
 3-4 skivor skinka
 1 tomat
 1 vitlöksklyfta
 1 nypa oregano
 Smör till stekning

1

Hacka vitlöken och fräs den i smöret.

2

Knäck i äggen och stek dem. Du kan välja att vändsteka eller ha rinnig gula beroende på vad du gillar.

3

Lägg skinka, ost och skivad tomat på ena ägget, krydda med lite salt och peppar samt oregano.

4

Vänd på det andra ägget ovanpå det andra och lägg ett lock över en liten stund så osten får smälta.

5

Servera som det är eller varför inte på en skiva av Sannas limpa.

Kategori,

Ingredienser

 2 ägg
 3-4 skivor ost
 3-4 skivor skinka
 1 tomat
 1 vitlöksklyfta
 1 nypa oregano
 Smör till stekning

Instruktioner

1

Hacka vitlöken och fräs den i smöret.

2

Knäck i äggen och stek dem. Du kan välja att vändsteka eller ha rinnig gula beroende på vad du gillar.

3

Lägg skinka, ost och skivad tomat på ena ägget, krydda med lite salt och peppar samt oregano.

4

Vänd på det andra ägget ovanpå det andra och lägg ett lock över en liten stund så osten får smälta.

5

Servera som det är eller varför inte på en skiva av Sannas limpa.

Dubbel "äggmacka"PROVLAGAT 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *