Egen hemgjord pepparkakskrydda

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Istället för att köpa färdig pepparkakskrydda så kan du väldigt enkelt blanda en egen hemgjord pepparkakskrydda. Då har du stenkoll på vad det är som du stoppar i kryddblandningen och du kan ju faktiskt fixa en ekologisk variant om du hittar sådana kryddor att använda.

Receptkälla: Matildas kafferep

DelaSparaDelaBigOven

Mängd1 Portion
Förberedelse2 minTillagning1 minTotalt3 min

 2 msk Ingefära (malen)
 2 msk Kanel (malen)
 1 msk Kardemumma (malen)
 1 msk Kryddnejlika (malen)

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och häll upp på en burk med tätt lock.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 2 msk Ingefära (malen)
 2 msk Kanel (malen)
 1 msk Kardemumma (malen)
 1 msk Kryddnejlika (malen)

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och häll upp på en burk med tätt lock.

Egen hemgjord pepparkakskrydda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.