Egen hemgjord pepparkakskrydda

Av LCHF-arkivet    

oktober 28, 2016

Istället för att köpa färdig pepparkakskrydda så kan du väldigt enkelt blanda en egen hemgjord pepparkakskrydda. Då har du stenkoll på vad det är som du stoppar i kryddblandningen och du kan ju faktiskt fixa en ekologisk variant om du hittar sådana kryddor att använda.

Receptkälla: Matildas kafferep

  • Förberedelse: 2 min
  • Tillagning: 1 min
  • Mängd: 1 portioner

Ingredienser

2 msk Ingefära (malen)

2 msk Kanel (malen)

1 msk Kardemumma (malen)

1 msk Kryddnejlika (malen)

Instruktioner

1Blanda ihop samtliga ingredienser och häll upp på en burk med tätt lock.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.