Ekofilosophies chokladcrêpes

 

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Ekofilosophies chokladcrêpes

Kategori

Mängd1 Portion
Förberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min

Ingredienser

 2 Ägg
 2 msk Smält smör
 0,5 krm Kryddnejlika (malen)
 0,5 krm Ingefära (malen)

Gör så här:

1

Vispa ihop alla ingredienser utom smöret och sötningen.

2

Smält smöret i en kastrull och vispa ner hälften i smeten. Låt stå några minuter.

3

Stek en stor tunn pannkaka så att den får vacker färg på båda sidor,

4

Lägg upp pannkakan på en tallrik och pensla på det sista smöret. Rulla ihop till en rulle och strö lite sötströ över den. Dela den i två bitar och lägg upp på en tallrik. Lägg på en klick grädde och sedan lite färska bär.

Beskrivning - Information

Ekofilosophie har gjort ett recept på kanonläckra chokladcrêpes som funkar fint till efterrätt på vilken finmiddag som helst. Servera med lite vispad grädde och färska bär.

Funkar kanon för dig som äter LCHF/lowcarb.

Det här LCHF-receptet är för en person.

Bild och recept: Ekofilosophie

Besök gärna hennes Facebook med: Ekofilosophie FB

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 2 Ägg
 2 msk Smält smör
 0,5 krm Kryddnejlika (malen)
 0,5 krm Ingefära (malen)

Instruktioner

1

Vispa ihop alla ingredienser utom smöret och sötningen.

2

Smält smöret i en kastrull och vispa ner hälften i smeten. Låt stå några minuter.

3

Stek en stor tunn pannkaka så att den får vacker färg på båda sidor,

4

Lägg upp pannkakan på en tallrik och pensla på det sista smöret. Rulla ihop till en rulle och strö lite sötströ över den. Dela den i två bitar och lägg upp på en tallrik. Lägg på en klick grädde och sedan lite färska bär.

Ekofilosophies chokladcrêpes

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *