Ekofilosophies chokladcrêpes

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Ekofilosophie har gjort ett recept på kanonläckra chokladcrêpes som funkar fint till efterrätt på vilken finmiddag som helst. Servera med lite vispad grädde och färska bär.

Funkar kanon för dig som äter LCHF/lowcarb.

Det här LCHF-receptet är för en person.

Bild och recept: Ekofilosophie

Besök gärna hennes Facebook med: Ekofilosophie FB


Mängd1 Portion
Förberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min

 2 Ägg
 1 tsk Kakaopulver
 0,5 tsk Fiberhusk
 1,5 tsk Kokosmjöl
 2 msk Smält smör
 0,5 krm Kanel
 0,5 krm Kryddnejlika (malen)
 0,5 krm Kardemumma (malen)
 0,5 krm Ingefära (malen)
 0,5 msk Sötströ eller motsvarande sötning

1

Vispa ihop alla ingredienser utom smöret och sötningen.

3

Smält smöret i en kastrull och vispa ner hälften i smeten. Låt stå några minuter.

5

Stek en stor tunn pannkaka så att den får vacker färg på båda sidor,

7

Lägg upp pannkakan på en tallrik och pensla på det sista smöret. Rulla ihop till en rulle och strö lite sötströ över den. Dela den i två bitar och lägg upp på en tallrik. Lägg på en klick grädde och sedan lite färska bär.

Kategori

Ingredienser

 2 Ägg
 1 tsk Kakaopulver
 0,5 tsk Fiberhusk
 1,5 tsk Kokosmjöl
 2 msk Smält smör
 0,5 krm Kanel
 0,5 krm Kryddnejlika (malen)
 0,5 krm Kardemumma (malen)
 0,5 krm Ingefära (malen)
 0,5 msk Sötströ eller motsvarande sötning

Instruktioner

1

Vispa ihop alla ingredienser utom smöret och sötningen.

3

Smält smöret i en kastrull och vispa ner hälften i smeten. Låt stå några minuter.

5

Stek en stor tunn pannkaka så att den får vacker färg på båda sidor,

7

Lägg upp pannkakan på en tallrik och pensla på det sista smöret. Rulla ihop till en rulle och strö lite sötströ över den. Dela den i två bitar och lägg upp på en tallrik. Lägg på en klick grädde och sedan lite färska bär.

Ekofilosophies chokladcrêpes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *