Emelies pizzabotten

Emelies pizzabotten 1SkapareEm
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Med inspiration från här och var så har jag lyckats knåpa ihop den perfekta pizzabotten! Även min karl och styvdotter som inte äter LCHF ger den två tummar upp. "Så mycket bättre än vanlig pizza!"

DelaTweetSparaDelaBigOven

Mängd3 Portioner
Förberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min

 1 dl Creme fraiche 34%
 2 dl Pofiber
 1 dl Ost (riven)
 200 g Halloumi (riven)
 4 Ägg

1

Sätt ugnen på 200°.

3

Blanda ihop alla ingredienser.

5

Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och tryck ut degen. TIPS! Lägg ett bakplåtspapper på degen och kavla ut den.

7

Förgrädda i ugnen i ca 15min eller tills botten fått lite färg.

9

Höj graderna till 225-250°. Tag ut plåten och lägg på önskad fyllning och sedan in med pizzan igen tills den är klar.

11

Ät och njut!

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1 dl Creme fraiche 34%
 2 dl Pofiber
 1 dl Ost (riven)
 200 g Halloumi (riven)
 4 Ägg

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200°.

3

Blanda ihop alla ingredienser.

5

Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och tryck ut degen. TIPS! Lägg ett bakplåtspapper på degen och kavla ut den.

7

Förgrädda i ugnen i ca 15min eller tills botten fått lite färg.

9

Höj graderna till 225-250°. Tag ut plåten och lägg på önskad fyllning och sedan in med pizzan igen tills den är klar.

11

Ät och njut!

Emelies pizzabotten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.