Emelies pizzabotten

 

SkapareEmSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Mängd3 Portioner
Förberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min

Ingredienser

 1 dl Creme fraiche 34%
 1 dl Ost (riven)
 200 g Halloumi (riven)
 4 Ägg

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200°.

3

Blanda ihop alla ingredienser.

5

Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och tryck ut degen. TIPS! Lägg ett bakplåtspapper på degen och kavla ut den.

7

Förgrädda i ugnen i ca 15min eller tills botten fått lite färg.

9

Höj graderna till 225-250°. Tag ut plåten och lägg på önskad fyllning och sedan in med pizzan igen tills den är klar.

11

Ät och njut!

Beskrivning - Information

Med inspiration från här och var så har jag lyckats knåpa ihop den perfekta pizzabotten! Även min karl och styvdotter som inte äter LCHF ger den två tummar upp. "Så mycket bättre än vanlig pizza!"

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 1 dl Creme fraiche 34%
 1 dl Ost (riven)
 200 g Halloumi (riven)
 4 Ägg

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200°.

3

Blanda ihop alla ingredienser.

5

Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och tryck ut degen. TIPS! Lägg ett bakplåtspapper på degen och kavla ut den.

7

Förgrädda i ugnen i ca 15min eller tills botten fått lite färg.

9

Höj graderna till 225-250°. Tag ut plåten och lägg på önskad fyllning och sedan in med pizzan igen tills den är klar.

11

Ät och njut!

Emelies pizzabotten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *