Emelies pizzabotten

Av Tassavtryck  , , ,   

januari 23, 2017

Med inspiration från här och var så har jag lyckats knåpa ihop den perfekta pizzabotten! Även min karl och styvdotter som inte äter LCHF ger den två tummar upp. "Så mycket bättre än vanlig pizza!"

  • Förberedelse: 10 min
  • Tillagning: 15 min
  • Mängd: 3 portioner

Ingredienser

1 dl Creme fraiche 34%

2 dl Mandelmjöl

2 dl Pofiber

1 dl Ost (riven)

200 g Halloumi (riven)

4 Ägg

Instruktioner

1Sätt ugnen på 200°.

2Blanda ihop alla ingredienser.

3Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och tryck ut degen. TIPS! Lägg ett bakplåtspapper på degen och kavla ut den.

4Förgrädda i ugnen i ca 15min eller tills botten fått lite färg.

5Höj graderna till 225-250°. Tag ut plåten och lägg på önskad fyllning och sedan in med pizzan igen tills den är klar.

6Ät och njut!

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.