Utskriftsalternativ:

Emelies pizzabotten

Mängd3 PortionerFörberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min

Med inspiration från här och var så har jag lyckats knåpa ihop den perfekta pizzabotten! Även min karl och styvdotter som inte äter LCHF ger den två tummar upp. "Så mycket bättre än vanlig pizza!"

 1 dl Creme fraiche 34%
 2 dl Mandelmjöl
 2 dl Pofiber
 1 dl Ost (riven)
 200 g Halloumi (riven)
 4 Ägg
1

Sätt ugnen på 200°.

3

Blanda ihop alla ingredienser.

5

Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och tryck ut degen. TIPS! Lägg ett bakplåtspapper på degen och kavla ut den.

7

Förgrädda i ugnen i ca 15min eller tills botten fått lite färg.

9

Höj graderna till 225-250°. Tag ut plåten och lägg på önskad fyllning och sedan in med pizzan igen tills den är klar.

11

Ät och njut!

Nutrition Facts

Portioner 3