
Beskrivning - Information
Den här gratängen passar som tillbehör till allt mellan himmel och jord, alltså fågel, kött och fisk.
Recept hittade jag hos ICA och bilden är min egen.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/
Ingredienser
Gör så här:
Skär fänkålen i bitar, spar ev, lite fänkålsdill till garnering.
Koka fänkålsbitarna i vatten, salt och saft från citronen i 5 minuter.
Lägg den avrunna fänkålen i en form med olivolja, salt, peppar, riven parmesan, zest från citronen och mandelspån.
Kör i ugn på 225 grader i 20 minuter.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skär fänkålen i bitar, spar ev, lite fänkålsdill till garnering.
Koka fänkålsbitarna i vatten, salt och saft från citronen i 5 minuter.
Lägg den avrunna fänkålen i en form med olivolja, salt, peppar, riven parmesan, zest från citronen och mandelspån.
Kör i ugn på 225 grader i 20 minuter.