Fetaost och purjolöksbakad torsk

Fetaost och purjolöksbakad torsk 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Wow, det här var ett riktigt gott fiskrecept som jag hittade på när jag inte riktigt visste vad jag skulle laga för nåt.

Ett superenkelt och gott LCHF-recept som går snabbt att laga.

Kryddningen kan du variera gång till gång och använd gärna färska örter, så som timjan, basilika eller gräslök.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Fetaost och purjolöksbakad torsk

Mängd3 Portioner
Förberedelse15 minTillagning15 minTotalt30 min

Ingredienser

 600 g Torskfilé
 50 g Purjolök
 150 g Fetaost
 200 g Färskost (naturell)
 1 dl Creme Fraiche
 1 tsk Timjan
 1/2 tsk Salt
 1 tsk Pressad citron
 1 nypa Svartpeppar (malen)
 1 nypa Cayennepeppar

Gör så här:

1

Strimla purjolöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke till en jämn smet.

3

Lägg fisken i portionsbitar i en ugnsfast form och salta och peppra dem lätt.

5

Fördela nu smeten över fisken så att det blir en jämnt fint lager.

7

Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 15 minuter.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 600 g Torskfilé
 50 g Purjolök
 150 g Fetaost
 200 g Färskost (naturell)
 1 dl Creme Fraiche
 1 tsk Timjan
 1/2 tsk Salt
 1 tsk Pressad citron
 1 nypa Svartpeppar (malen)
 1 nypa Cayennepeppar

Instruktioner

1

Strimla purjolöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke till en jämn smet.

3

Lägg fisken i portionsbitar i en ugnsfast form och salta och peppra dem lätt.

5

Fördela nu smeten över fisken så att det blir en jämnt fint lager.

7

Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 15 minuter.

Fetaost och purjolöksbakad torsk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *