Fetaost och purjolöksbakad torsk

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Fetaost och purjolöksbakad torsk

Mängd3 Portioner
Förberedelse15 minTillagning15 minTotalt30 min

Ingredienser

 600 g Torskfilé
 50 g Purjolök
 150 g Fetaost
 1 dl Creme Fraiche
 1 tsk Timjan
 1/2 tsk Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)
 1 nypa Cayennepeppar

Gör så här:

1

Strimla purjolöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke till en jämn smet.

3

Lägg fisken i portionsbitar i en ugnsfast form och salta och peppra dem lätt.

5

Fördela nu smeten över fisken så att det blir en jämnt fint lager.

7

Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 15 minuter.

Beskrivning - Information

Wow, det här var ett riktigt gott fiskrecept som jag hittade på när jag inte riktigt visste vad jag skulle laga för nåt.

Ett superenkelt och gott LCHF-recept som går snabbt att laga.

Kryddningen kan du variera gång till gång och använd gärna färska örter, så som timjan, basilika eller gräslök.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 600 g Torskfilé
 50 g Purjolök
 150 g Fetaost
 1 dl Creme Fraiche
 1 tsk Timjan
 1/2 tsk Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)
 1 nypa Cayennepeppar

Instruktioner

1

Strimla purjolöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke till en jämn smet.

3

Lägg fisken i portionsbitar i en ugnsfast form och salta och peppra dem lätt.

5

Fördela nu smeten över fisken så att det blir en jämnt fint lager.

7

Ställ in i ugnen på 225 grader i cirka 15 minuter.

Fetaost och purjolöksbakad torsk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *