
Beskrivning - Information
Goda recept på falukorv tycker jag verkligen om att skapa och här kommer ytterligare ett som jag hittade på en kväll hemma.
När jag lagar falukorv hemma så använder jag i stort sett alltid Enebackens delikatessfalu som innehåller 72% kött och
Ingredienser
Gör så här:
Sätt ugnen på 180 grader.
Dela falukorven på mitten på längden, och skiva sedan upp de i 5 mm tjocka skivor, så du har halvmånar.
Lägg de i en ugnsfast form.
Blanda ihop övriga ingredienser. Smaka av med lite örtsalt och peppar. Var försiktigt med saltet då både fetaosten och oliverna är rätt salta.
Häll blandningen över korven.
Ställ in i ugnen och gratinera i cirka 30-40 minuter.
Servera med t ex broccolimos.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 180 grader.
Dela falukorven på mitten på längden, och skiva sedan upp de i 5 mm tjocka skivor, så du har halvmånar.
Lägg de i en ugnsfast form.
Blanda ihop övriga ingredienser. Smaka av med lite örtsalt och peppar. Var försiktigt med saltet då både fetaosten och oliverna är rätt salta.
Häll blandningen över korven.
Ställ in i ugnen och gratinera i cirka 30-40 minuter.
Servera med t ex broccolimos.