Fish & chips (low carb style)

SkapareJohanSvårighetsgradMedel

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Fish & chips (low carb style)

Mängd4 Portioner
Förberedelse20 minTillagning40 minTotalt1 tim

Ingredienser

Fisken
 1 kg Sik (eller annan vit fisk)
 Smör
"Stripsen"
 1 kg Kålrot
Såsen
 2 deciliter Smetana
 2 deciliter Majonnäs
 1 st Citron
 Ev kapris
Servering
 Vinäger

Gör så här:

"Stripsen"
1

Skär till strips utav kålroten och koka mjuk. In sedan i ugnen på 225 grader tills de fått lite färg.

Fisken
2

Filea siken och stek den i smör. Ta eventuellt och panera i t.ex riven parmesanost.

Såsen
3

Blanda ihop smetana och majonnäs. Hacka ättiksgurkan och tillsätt i såsen. Smaka av med salt, peppar och citronsaft (Ev kapris).

Servering
4

Servera gärna i tidningspapper. Vinägern skvätter du efter smak över rätten just innan servering.

Beskrivning - Information

Antagligen den mest otraditionella traditionella fisk med strips.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Fisken
 1 kg Sik (eller annan vit fisk)
 Smör
"Stripsen"
 1 kg Kålrot
Såsen
 2 deciliter Smetana
 2 deciliter Majonnäs
 1 st Citron
 Ev kapris
Servering
 Vinäger

Instruktioner

"Stripsen"
1

Skär till strips utav kålroten och koka mjuk. In sedan i ugnen på 225 grader tills de fått lite färg.

Fisken
2

Filea siken och stek den i smör. Ta eventuellt och panera i t.ex riven parmesanost.

Såsen
3

Blanda ihop smetana och majonnäs. Hacka ättiksgurkan och tillsätt i såsen. Smaka av med salt, peppar och citronsaft (Ev kapris).

Servering
4

Servera gärna i tidningspapper. Vinägern skvätter du efter smak över rätten just innan servering.

Fish & chips (low carb style)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *