Fläskfilé i pepparsås och skogschampinjoner
Sparat av:
0
st
Fläskfilé är ju helt magiskt gott och fantastiskt trevligt att göra en liten grytaktig rätt som denna med pepparsås och härligt vackra skogschampinjoner.
Självklart så kan du använda annan svamp om du vill och även annat kött, t ex vanlig benfri kotlettrad.När det gäller pepparn som används i receptet så funkar det lika bra att blanda olika pepparsorter som du tycker om.Recept och bild: Peggy
Sparat av:
0
st
Portioner: 4
Instruktioner
Såsen
- Fräs löken i lite smör. Tillsätt pepparn och låt den fräsa med lite. På det sättet får du fram smakerna i pepparn mer.
- Tillsätt köttet och svampen i såsen och blanda ihop.
- Toppa med lite hackad bladpersilja och servera!
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!