Fläskfilégryta med ädelost

cooked_user_7892SkapareWendaliaSvårighetsgradLätt

5
(2)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Fläskfilégryta med ädelost

Mängd6 Portioner
Förberedelse15 minTillagning30 minTotalt45 min

Ingredienser

 500 g Fläskfile
 180 g Champijoner
 2 st Paprika
 5 deciliter Grädde
 150 g Ädelost
 2 msk Chili
 2 msk Persilja
 2 tsk Salt
 2 tsk Peppar
 1 st Gullök

Gör så här:

1

Skär fläskfilén, löken, paprika och champinjonerna i bitar, stek.

2

Häll i grädden och smula ned ädelosten. Salta och peppra. Låt puttra på svag värme i ca 20 min.

3

Garnera med persilja och chili.
Servera med valfri sallad.

Beskrivning - Information

En enkel och god fläskfilegryta som passar perfekt till sallad eller stekt vitkål.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 2

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 500 g Fläskfile
 180 g Champijoner
 2 st Paprika
 5 deciliter Grädde
 150 g Ädelost
 2 msk Chili
 2 msk Persilja
 2 tsk Salt
 2 tsk Peppar
 1 st Gullök

Instruktioner

1

Skär fläskfilén, löken, paprika och champinjonerna i bitar, stek.

2

Häll i grädden och smula ned ädelosten. Salta och peppra. Låt puttra på svag värme i ca 20 min.

3

Garnera med persilja och chili.
Servera med valfri sallad.

Fläskfilégryta med ädelost

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *