
Beskrivning - Information
En enkel och god fläskfilegryta som passar perfekt till sallad eller stekt vitkål.
Ingredienser
Gör så här:
Skär fläskfilén, löken, paprika och champinjonerna i bitar, stek.
Häll i grädden och smula ned ädelosten. Salta och peppra. Låt puttra på svag värme i ca 20 min.
Garnera med persilja och chili.
Servera med valfri sallad.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Skär fläskfilén, löken, paprika och champinjonerna i bitar, stek.
Häll i grädden och smula ned ädelosten. Salta och peppra. Låt puttra på svag värme i ca 20 min.
Garnera med persilja och chili.
Servera med valfri sallad.