Fläskfilégryta med ädelost

Fläskfilégryta med ädelost 3SkapareWendalia
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

En enkel och god fläskfilegryta som passar perfekt till sallad eller stekt vitkål.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Fläskfilégryta med ädelost 1

Mängd6 Portioner
Förberedelse15 minTillagning30 minTotalt45 min

Ingredienser

 500 g Fläskfile
 180 g Champijoner
 2 st Paprika
 5 deciliter Grädde
 150 g Ädelost
 2 msk Chili
 2 msk Persilja
 2 tsk Salt
 2 tsk Peppar
 1 st Gullök

Gör så här:

1

Skär fläskfilén, löken, paprika och champinjonerna i bitar, stek.

2

Häll i grädden och smula ned ädelosten. Salta och peppra. Låt puttra på svag värme i ca 20 min.

3

Garnera med persilja och chili.
Servera med valfri sallad.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 500 g Fläskfile
 180 g Champijoner
 2 st Paprika
 5 deciliter Grädde
 150 g Ädelost
 2 msk Chili
 2 msk Persilja
 2 tsk Salt
 2 tsk Peppar
 1 st Gullök

Instruktioner

1

Skär fläskfilén, löken, paprika och champinjonerna i bitar, stek.

2

Häll i grädden och smula ned ädelosten. Salta och peppra. Låt puttra på svag värme i ca 20 min.

3

Garnera med persilja och chili.
Servera med valfri sallad.

Fläskfilégryta med ädelost

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *