Fläskpannkaka (LCHF)

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

4.2
(30)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Fläskpannkaka (LCHF)

Kategori,

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning30 minTotalt40 min

Ingredienser

 250 g Keso
 150 g Ost (riven)
 400 g Rimmat sidfläsk (eller bacon)
 8 Ägg

Gör så här:

1

Strimla fläsket och stek knaprigt i stekpanna. Häll över det i en ugnsfast form (20x30 cm).

3

Fördela osten över fläsket.

5

Vispa ihop ägg, keso och grädde i en bunke. Det behöver bara blandas ihop ordentligt.

7

Häll smeten över fläsket och osten och kör in allt i ugnen på 225 grader i cirka 20 minuter.

9

Servera med lite frusna lingon som du strör över när den kommit ut ur ugnen.

Beskrivning - Information

Det här är en fläskpannkaka som är för dig som äter LCHF. Det finns många olika varianter på fläskpannkaka och detta är en som är utan fiberhusk. Använd rimmat sidfläsk eller bacon. Sen så använde jag gräddost men det går bra med vilken mild fet ost som helst.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.2 / 5. Antal röster: 30

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 250 g Keso
 150 g Ost (riven)
 400 g Rimmat sidfläsk (eller bacon)
 8 Ägg

Instruktioner

1

Strimla fläsket och stek knaprigt i stekpanna. Häll över det i en ugnsfast form (20x30 cm).

3

Fördela osten över fläsket.

5

Vispa ihop ägg, keso och grädde i en bunke. Det behöver bara blandas ihop ordentligt.

7

Häll smeten över fläsket och osten och kör in allt i ugnen på 225 grader i cirka 20 minuter.

9

Servera med lite frusna lingon som du strör över när den kommit ut ur ugnen.

Fläskpannkaka (LCHF)

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *