Fluffiga Kardemummapannkakor

cooked_user_8139SkapareLinnea BerggrenSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Fluffiga Kardemummapannkakor

Mängd2 Portioner
Förberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

Ingredienser

 3 st Ägg
 0,50 dl Kokosflingor
 1 tsk Bakpulver
 1 nypa Vaniljpulver
 2 droppar Bittermandelarom (kan uteslutas)
 1,50 tsk Fiberhusk
 1,50 msk Sötning
 1 nypa Kardemummakärnor

Gör så här:

1

Vispa ägg och sötning fluffigt.

2

Blanda alla torra ingredienser i en skål, vänd sedan ner försiktigt i äggfluffet.

3

Stek ca 1 dl smet per pannkaka i mycket kokosolja i medel-låg temp. För att de ska poppa upp använd lock på stekpannan. Ha tålamod, stek 3-4 min på varje sida och låt genomstekas innan vändning och använd locket även efter vändning.

Fluffiga Kardemummapannkakor

4

Sedan är det bara att servera efter önskemål. Kanske som en pannkakstårta om man vill det.

Fluffiga Kardemummapannkakor

Beskrivning - Information

Fluffiga mättande pannkakor med tydlig smak av kardemumma, mandel och kokos. Serveringsförslag smör, salmbär, hallon, blåbär eller grädde.

Kolla gärna in min instagram för mer inspiration lchf.nea

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 st Ägg
 0,50 dl Kokosflingor
 1 tsk Bakpulver
 1 nypa Vaniljpulver
 2 droppar Bittermandelarom (kan uteslutas)
 1,50 tsk Fiberhusk
 1,50 msk Sötning
 1 nypa Kardemummakärnor

Instruktioner

1

Vispa ägg och sötning fluffigt.

2

Blanda alla torra ingredienser i en skål, vänd sedan ner försiktigt i äggfluffet.

3

Stek ca 1 dl smet per pannkaka i mycket kokosolja i medel-låg temp. För att de ska poppa upp använd lock på stekpannan. Ha tålamod, stek 3-4 min på varje sida och låt genomstekas innan vändning och använd locket även efter vändning.

Fluffiga Kardemummapannkakor

4

Sedan är det bara att servera efter önskemål. Kanske som en pannkakstårta om man vill det.

Fluffiga Kardemummapannkakor

Fluffiga Kardemummapannkakor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *