Fluffiga mejerifria muffins

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

5
(1)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Fluffiga mejerifria muffins

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

Ingredienser

 0,75 dl Sötning
 2 msk Mineralvatten (naturell)
 3 Ägg
 2 tsk Bakpulver

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 175 grader.

2

Ta en muffinsplåt och lägg i vanliga muffinsformar.Blanda kokosmjöl och bakpulver i en skål.

3

Vispa ägg, mineralvatten och sötningsmedel tills det är ordentligt blandat.

4

Vispa ner mjölet och bakpulvret i äggblandningen och vispa tills det är slätt.

5

Fördela smeten i muffinsformarna (6 st).

6

Ställ in i ugnen och grädda i cirka 20 minuter. Testa genom att trycka en tandpetare i mitten av en muffin. Om tandpetare än torr när du drar ut den är det klart, har den smet på sig behöver det gräddas lite till.

Beskrivning - Information

Här har ni ett recept på mejerifria muffins som blir riktigt fluffiga med.

Det är en fördel att använda en muffinsplåt, men det går säkert att enbart använda sig av vanliga muffinsformar av papper.

Receptet ger 6 muffins.

Här kan du beställa muffinsformar av olika slag: Beställ muffinsformar

Recept och bild: Low carb so simple

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 0,75 dl Sötning
 2 msk Mineralvatten (naturell)
 3 Ägg
 2 tsk Bakpulver

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 175 grader.

2

Ta en muffinsplåt och lägg i vanliga muffinsformar.Blanda kokosmjöl och bakpulver i en skål.

3

Vispa ägg, mineralvatten och sötningsmedel tills det är ordentligt blandat.

4

Vispa ner mjölet och bakpulvret i äggblandningen och vispa tills det är slätt.

5

Fördela smeten i muffinsformarna (6 st).

6

Ställ in i ugnen och grädda i cirka 20 minuter. Testa genom att trycka en tandpetare i mitten av en muffin. Om tandpetare än torr när du drar ut den är det klart, har den smet på sig behöver det gräddas lite till.

Fluffiga mejerifria muffins

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *