Hoppa till innehåll
Open navigation

Fluffiga mejerifria muffins

5 av 1 röst
Sparat av: st
Fluffiga mejerifria muffins
Här har ni ett recept på mejerifria muffins som blir riktigt fluffiga med.Det är en fördel att använda en muffinsplåt, men det går säkert att enbart använda sig av vanliga muffinsformar av papper.Receptet ger 6 muffins.Här kan du beställa muffinsformar av olika slag: Beställ muffinsformarRecept och bild: Low carb so simple
5 av 1 röst
Sparat av: st
Portioner: 6
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Ta en muffinsplåt och lägg i vanliga muffinsformar.Blanda kokosmjöl och bakpulver i en skål.
  • Vispa ägg, mineralvatten och sötningsmedel tills det är ordentligt blandat.
  • Vispa ner mjölet och bakpulvret i äggblandningen och vispa tills det är slätt.
  • Fördela smeten i muffinsformarna (6 st).
  • Ställ in i ugnen och grädda i cirka 20 minuter. Testa genom att trycka en tandpetare i mitten av en muffin. Om tandpetare än torr när du drar ut den är det klart, har den smet på sig behöver det gräddas lite till.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg