Fluffiga mini äggwraps

SkapareAmonazon
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Detta recept på miniwraps tillkom när jag ville ha något LCHF-anpassat typ minitortillabröd att lägga kanelkryddat ankkött, grönsaker och dippsås på.
Andra förslag på vad man kan lägga på wrapsen:
Räkor, smetana, röd lök och rom.
Sallad, tomat, ost och skinka.
Tacofärs och guacamole.
Kallrökt/gravad lax och pepparrotsgrädde.
O.s.v...
Man kan naturligtvis göra några stora wraps ist.f. minivarianten.

Recept och bild är mina egna.
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration:
https://www.instagram.com/amonazon/

DelaSparaDelaBigOven

Mängd4 Portioner
Förberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

 6 ägg
 1 nypa salt
 Zest från 1/2 ekologisk citron (valbart)
 1 msk smör

1

Vispa äggvitor och salt fluffigt.

2

Rör ner gulorna, (zest) och fiber husk försiktigt utan att förstöra äggvitefluffet.

3

Låt smeten vila i 5 minuter.

4

Låt smöret smälta i stekpanna på medelhög värme.

5

Stek små plättar ca 2 minuter på varje sida.

6

Låt dem svalna med smörgåspapper mellan wrapsen.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 6 ägg
 1 nypa salt
 Zest från 1/2 ekologisk citron (valbart)
 1 msk smör

Instruktioner

1

Vispa äggvitor och salt fluffigt.

2

Rör ner gulorna, (zest) och fiber husk försiktigt utan att förstöra äggvitefluffet.

3

Låt smeten vila i 5 minuter.

4

Låt smöret smälta i stekpanna på medelhög värme.

5

Stek små plättar ca 2 minuter på varje sida.

6

Låt dem svalna med smörgåspapper mellan wrapsen.

Fluffiga mini äggwraps

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *