Fried rice LCHF-style

cooked_user_8139SkapareLinnea BerggrenSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Fried rice LCHF-style

Kategori

Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Ingredienser

 3 deciliter Blomkålsris
 2 msk Grädde
 1 st Ägg
 1 dl Babyspenat
 1 dl Skinka
 1 st Vitlöksklyfta
 2 krm Salt
 2 krm Peppar
 2 msk Olivolja

Gör så här:

1

Gör blomkålsris genom att pulsmixa blomkål i en matberedare alternativt riva blomkålen eller hacka den. Låt koka i 30-60 sek och häll ut vattnet i ett durkslag. Låt gärna stå länge och rinna ur all vätska.

2

Hetta upp oljan i en panna på hög värme. Fräs vitlöken, häll sedan i blomkålsriset, skinkan och spenaten. Salta och peppra efter smak.

3

Knäck i ett ägg och grädden, rör runt snabbt i stekpannan så allt blandas och genomsteks. Serveras direkt

Beskrivning - Information

Fried rice, stekt ris med en svensk touch. Denna rätt kan man kombinera i oändligheten. För mer asiatiska smaker tillsätt gärna 1 tsk sesamolja eller fisksås istället för grädden. Skinkan kan bytas ut till kyckling eller biff.

Kolla gärna in min instagram för mer inspiration lchf.nea

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 deciliter Blomkålsris
 2 msk Grädde
 1 st Ägg
 1 dl Babyspenat
 1 dl Skinka
 1 st Vitlöksklyfta
 2 krm Salt
 2 krm Peppar
 2 msk Olivolja

Instruktioner

1

Gör blomkålsris genom att pulsmixa blomkål i en matberedare alternativt riva blomkålen eller hacka den. Låt koka i 30-60 sek och häll ut vattnet i ett durkslag. Låt gärna stå länge och rinna ur all vätska.

2

Hetta upp oljan i en panna på hög värme. Fräs vitlöken, häll sedan i blomkålsriset, skinkan och spenaten. Salta och peppra efter smak.

3

Knäck i ett ägg och grädden, rör runt snabbt i stekpannan så allt blandas och genomsteks. Serveras direkt

Fried rice LCHF-style

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *