Fru Larssons småbröd

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

5
(1)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Fru Larssons småbröd

Mängd4 Portioner
Förberedelse20 minTillagning20 minTotalt40 min

Ingredienser

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Vispa äggen fluffigt och tillsätt sedan yoghurtkvargen och det smälta smöret.

3

Blanda ihop de torra ingredienserna, utom sesamfröna. Blanda ner dem i äggvispet.

4

Låt smeten/degen stå och svälla i cirka 10 minuter.

5

Forma 8-9 bullar och lägg på en plåt.

6

Strö lite sesamfrön över.

7

Grädda i cirka 20 minuter tills de har fått fin färg.

Beskrivning - Information

Det här är ett LCHF-recept på småbröd som Lilla Fru Larsson har hittat på. Småbröd utan frön i som passar perfekt att ha som bröd till en middag, t ex om du äter soppa eller bara vill ha ett bröd vid sidan av. Funkar även perfekt att ha till en buffé.

Beställ ingredienser online till bra pris:

- Kokosmjöl
- Mandelmjöl
- Fiberhusk

Dessa småbröd går utmärkt att frysa in och plocka fram när du väl vill ha en liten bulle/fralla att tugga på.

Recept och bild: Lilla Fru Larsson

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Vispa äggen fluffigt och tillsätt sedan yoghurtkvargen och det smälta smöret.

3

Blanda ihop de torra ingredienserna, utom sesamfröna. Blanda ner dem i äggvispet.

4

Låt smeten/degen stå och svälla i cirka 10 minuter.

5

Forma 8-9 bullar och lägg på en plåt.

6

Strö lite sesamfrön över.

7

Grädda i cirka 20 minuter tills de har fått fin färg.

Fru Larssons småbröd

2 Comments

  1. Tack för receptet. Jag formar dessa till korvbröd och brödet blir fantastiskt. Har testat andra recept men inget är lika bra som denna recept.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *