Fyllda skinkrullar med friterad kapris och balsamico

SkapareJohanSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Fyllda skinkrullar med friterad kapris och balsamico

Kategori

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 4 skivor Parmaskinka eller dylikt
 1 st Färskost. Denna är med smak av kantarell.
 4 msk Kapris
 Mörk balsamico
 Rapsolja

Gör så här:

1

Bred ut färskost på skinkan. Rulla sedan ihop den. Vill man så kan man bränna utav skinkrullarna med en brylebrännare innan servering.

Fritera kaprisen. Enklast tycker jag är i stekpannan med rapsolja. Behövs inte så mycket olja för kapris. Ha gärna ett lock tillhands då om olyckan är framme. Lägg kaprisen på lite hushållspapper att rinna utav.

Lägg upp snyggt på tallriken och droppa balsamico över.

Beskrivning - Information

Antagligen den enklaste möjliga förrätten.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 4 skivor Parmaskinka eller dylikt
 1 st Färskost. Denna är med smak av kantarell.
 4 msk Kapris
 Mörk balsamico
 Rapsolja

Instruktioner

1

Bred ut färskost på skinkan. Rulla sedan ihop den. Vill man så kan man bränna utav skinkrullarna med en brylebrännare innan servering.

Fritera kaprisen. Enklast tycker jag är i stekpannan med rapsolja. Behövs inte så mycket olja för kapris. Ha gärna ett lock tillhands då om olyckan är framme. Lägg kaprisen på lite hushållspapper att rinna utav.

Lägg upp snyggt på tallriken och droppa balsamico över.

Fyllda skinkrullar med friterad kapris och balsamico

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *