
Beskrivning - Information
Antagligen den enklaste möjliga förrätten.
Ingredienser
Gör så här:
Bred ut färskost på skinkan. Rulla sedan ihop den. Vill man så kan man bränna utav skinkrullarna med en brylebrännare innan servering.
Fritera kaprisen. Enklast tycker jag är i stekpannan med rapsolja. Behövs inte så mycket olja för kapris. Ha gärna ett lock tillhands då om olyckan är framme. Lägg kaprisen på lite hushållspapper att rinna utav.
Lägg upp snyggt på tallriken och droppa balsamico över.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Bred ut färskost på skinkan. Rulla sedan ihop den. Vill man så kan man bränna utav skinkrullarna med en brylebrännare innan servering.
Fritera kaprisen. Enklast tycker jag är i stekpannan med rapsolja. Behövs inte så mycket olja för kapris. Ha gärna ett lock tillhands då om olyckan är framme. Lägg kaprisen på lite hushållspapper att rinna utav.
Lägg upp snyggt på tallriken och droppa balsamico över.