Glutenfritt pitabrödPROVLAGAT 

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Det här är ett naturligt glutenfritt pitabröd som är otroligt snabbt att göra då man bakar av det i mikron och det tar inte mer än två minuter.

Smaksätt brödet om du vill, t ex med vitlökspulver eller bara lite salt.

Funkar kanon om du äter LCHF/lågkolhydratkost.

Recept och bild: Heysam

DelaSparaDelaBigOven

Mängd1 Portion
Förberedelse5 minTillagning2 minTotalt7 min

 1 Äggvita
 5 msk Mjölk
 0,25 tsk Bakpulver

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och låt svälla i 5 minuter.

3

Ta en tallrik och placera ett bakplåtspapper på det och forma brödet på det. Brödet kommer att svälla lite så det går att göra relativt tunt.

5

Mikra brödet på full effekt i cirka 2 minuter.

7

Ta ut och låt svalna.

9

Om du vill ha lite färg och mer yta på brödet kan du steka det i lite olivolja sedan.

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1 Äggvita
 5 msk Mjölk
 0,25 tsk Bakpulver

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och låt svälla i 5 minuter.

3

Ta en tallrik och placera ett bakplåtspapper på det och forma brödet på det. Brödet kommer att svälla lite så det går att göra relativt tunt.

5

Mikra brödet på full effekt i cirka 2 minuter.

7

Ta ut och låt svalna.

9

Om du vill ha lite färg och mer yta på brödet kan du steka det i lite olivolja sedan.

Glutenfritt pitabrödPROVLAGAT 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.