Goda småkakor!

SkapareAgnes Skeppstedt MatteiSvårighetsgradLätt
4.1
(10)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg! | Hoppa direkt till receptet

Goda småkakor!

Beskrivning - Information

Goda småkakor! För bästa resultat: låt degen ligga i kylen över natten innan du formar degen till kakor.
Perfekt för dig som äter lchf eller keto och vill kunna gotta till det till kaffet lite.

Besök gärna min instagram: agnessmattei för fler recept!

Mängd7 Portioner
Förberedelse10 minTillagning12 minTotalt22 min

Ingredienser

 2,50 deciliter Mandelmjöl
 3 msk Sukrin
 1 tsk Bakpulver
 Lite salt
 0,75 dl Rumstempererat smör

Gör så här:

1

Värm ugnen till 175 grader.

2

Blanda ihop de torra ingredienserna.

3

Tillsätt smöret och blanda, med hjälp av händerna, tills det inte längre finns klumpar kvar av smöret.

4

Forma degen till 7-10 små kakor. Placera kakorna på en plåt med bakplåtspapper.

5

Baka i ugnen 8-12 minuter eller tills kakorna fått en fin färg. Låt svalna på plåten.

6

Valfritt: doppa kakorna i sockerfri smält choklad och toppa med rostade, hackade hasselnötter.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 10

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2,50 deciliter Mandelmjöl
 3 msk Sukrin
 1 tsk Bakpulver
 Lite salt
 0,75 dl Rumstempererat smör

Instruktioner

1

Värm ugnen till 175 grader.

2

Blanda ihop de torra ingredienserna.

3

Tillsätt smöret och blanda, med hjälp av händerna, tills det inte längre finns klumpar kvar av smöret.

4

Forma degen till 7-10 små kakor. Placera kakorna på en plåt med bakplåtspapper.

5

Baka i ugnen 8-12 minuter eller tills kakorna fått en fin färg. Låt svalna på plåten.

6

Valfritt: doppa kakorna i sockerfri smält choklad och toppa med rostade, hackade hasselnötter.

Goda småkakor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *