Goda småkakor!

SkapareAgnes Skeppstedt MatteiSvårighetsgradLätt

5
(2)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Goda småkakor!

Mängd7 Portioner
Förberedelse10 minTillagning12 minTotalt22 min

Ingredienser

 2,50 deciliter Mandelmjöl
 3 msk Sukrin
 1 tsk Bakpulver
 Lite salt
 0,75 dl Rumstempererat smör

Gör så här:

1

Värm ugnen till 175 grader.

2

Blanda ihop de torra ingredienserna.

3

Tillsätt smöret och blanda, med hjälp av händerna, tills det inte längre finns klumpar kvar av smöret.

4

Forma degen till 7-10 små kakor. Placera kakorna på en plåt med bakplåtspapper.

5

Baka i ugnen 8-12 minuter eller tills kakorna fått en fin färg. Låt svalna på plåten.

6

Valfritt: doppa kakorna i sockerfri smält choklad och toppa med rostade, hackade hasselnötter.

Beskrivning - Information

Goda småkakor! För bästa resultat: låt degen ligga i kylen över natten innan du formar degen till kakor.
Perfekt för dig som äter lchf eller keto och vill kunna gotta till det till kaffet lite.

Besök gärna min instagram: agnessmattei för fler recept!

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 2

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2,50 deciliter Mandelmjöl
 3 msk Sukrin
 1 tsk Bakpulver
 Lite salt
 0,75 dl Rumstempererat smör

Instruktioner

1

Värm ugnen till 175 grader.

2

Blanda ihop de torra ingredienserna.

3

Tillsätt smöret och blanda, med hjälp av händerna, tills det inte längre finns klumpar kvar av smöret.

4

Forma degen till 7-10 små kakor. Placera kakorna på en plåt med bakplåtspapper.

5

Baka i ugnen 8-12 minuter eller tills kakorna fått en fin färg. Låt svalna på plåten.

6

Valfritt: doppa kakorna i sockerfri smält choklad och toppa med rostade, hackade hasselnötter.

Goda småkakor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *