Gräddstuvade grönsaker

Av LCHF-arkivet  ,   

juni 2, 2015

Det här är ett tillbehör som är otroligt snabbt att laga till och går att variera i stort sett hur mycket som helst.

Jag valde att använda mig av champinjoner, lök, purjolök, blomkål och färsk vitkål. Hade jag haft lite paprika hemma hade jag slängt i det för att få lite färg med.

Ett LCHF-recept som är otroligt enkelt men gott!

  • Förberedelse: 10 min
  • Tillagning: 10 min
  • Mängd: 2 portioner

Ingredienser

400 g Blandade grönsaker

10 g Vitlök

2 dl Grädde 40%

1 msk Grönsaksfond

1 nypa Svartpeppar

1 tsk Sambal oelek

Instruktioner

1Skär upp alla grönsaker och fräs på den i en stekpanna i lite olivolja eller smör tillsammans med vitlöken som du har skivat.

2Häll på grädden och i med fonden och sambal oelek.och lite nymalen svartpeppar.

3Låt puttra tills det att grädden har blivit härligt krämig.

4Servera direkt och njut!

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.