Gräddstuvade grönsaker

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Det här är ett tillbehör som är otroligt snabbt att laga till och går att variera i stort sett hur mycket som helst.

Jag valde att använda mig av champinjoner, lök, purjolök, blomkål och färsk vitkål. Hade jag haft lite paprika hemma hade jag slängt i det för att få lite färg med.

Ett LCHF-recept som är otroligt enkelt men gott!

DelaSparaDelaBigOven

Mängd2 Portioner
Förberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

 400 g Blandade grönsaker
 10 g Vitlök
 2 dl Grädde 40%
 1 msk Grönsaksfond
 1 nypa Svartpeppar
 1 tsk Sambal oelek

1

Skär upp alla grönsaker och fräs på den i en stekpanna i lite olivolja eller smör tillsammans med vitlöken som du har skivat.

3

Häll på grädden och i med fonden och sambal oelek.och lite nymalen svartpeppar.

5

Låt puttra tills det att grädden har blivit härligt krämig.

7

Servera direkt och njut!

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 400 g Blandade grönsaker
 10 g Vitlök
 2 dl Grädde 40%
 1 msk Grönsaksfond
 1 nypa Svartpeppar
 1 tsk Sambal oelek

Instruktioner

1

Skär upp alla grönsaker och fräs på den i en stekpanna i lite olivolja eller smör tillsammans med vitlöken som du har skivat.

3

Häll på grädden och i med fonden och sambal oelek.och lite nymalen svartpeppar.

5

Låt puttra tills det att grädden har blivit härligt krämig.

7

Servera direkt och njut!

Gräddstuvade grönsaker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *