Granola-bars

SkapareohlssonSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Granola-bars

Mängd10 Portioner
Förberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

Ingredienser

 350 g Blandade nötter och frön
 4 tsk Tahini
 2 tsk Kakaonibs
 2 st Ägg
 1 nypa Salt

Gör så här:

1

Lägg alla ingredienser i en mixer. Jag brukar använda mandel, sesamfrön, solrosfrön, pumpafrön och hasselnötter.

2

Kör den försiktigt med pulserande varv så att nötterna och fröna inte blir för finhackat. Det ska finnas tuggmotstånd kvar!

3

Bred ut röran i en medelstor form (ca. 20 x 30 cm).

4

Grädda i ugnen i 180 grader till mixen fått en gyllene färg.

5

Om man vill kan man smälta mörk choklad (minst 70%) och ringla över barsen.

Beskrivning - Information

Perfekta bars att ta med sig på bussen, tåget, flyget osv. Mättande och smaskigt!
Funkar kanon för dig som äter LCHF/lowcarb/keto/lågkolhydratskost.
Testa dig fram bland olika nötter och fröer och tänk på att mängden kolhydrater kan variera väldigt mycket beroende på vad du väljer för ingredienser.

- Beställ kokosflingor här!
- Beställ kokosfett här!
- Beställ sötmandel här!

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 350 g Blandade nötter och frön
 4 tsk Tahini
 2 tsk Kakaonibs
 2 st Ägg
 1 nypa Salt

Instruktioner

1

Lägg alla ingredienser i en mixer. Jag brukar använda mandel, sesamfrön, solrosfrön, pumpafrön och hasselnötter.

2

Kör den försiktigt med pulserande varv så att nötterna och fröna inte blir för finhackat. Det ska finnas tuggmotstånd kvar!

3

Bred ut röran i en medelstor form (ca. 20 x 30 cm).

4

Grädda i ugnen i 180 grader till mixen fått en gyllene färg.

5

Om man vill kan man smälta mörk choklad (minst 70%) och ringla över barsen.

Granola-bars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *