Grillad sparris med parmesanspån och balsamico

SkapareJohanSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Grillad sparris med parmesanspån och balsamico

Mängd1 Portion
Förberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Ingredienser

 Sparris
 Parmesanost
 Olivolja med karaktär
 Balsamico
 Flingsalt
 Grovmalen svartpeppar

Gör så här:

1

Grilla eller stek sparrisen.
Hyvla på stora spån av parmesan.
Ringla över olivolja och skvätt på balsamico. Avsluta med flingsalt och pepparn.

Beskrivning - Information

Riktigt enkel förrätt. Går även att smörsteka sparrisen. Här lönar det sig att använda bra råvaror.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 Sparris
 Parmesanost
 Olivolja med karaktär
 Balsamico
 Flingsalt
 Grovmalen svartpeppar

Instruktioner

1

Grilla eller stek sparrisen.
Hyvla på stora spån av parmesan.
Ringla över olivolja och skvätt på balsamico. Avsluta med flingsalt och pepparn.

Grillad sparris med parmesanspån och balsamico

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *