Grillad sparris med parmesanspån och balsamico

Grillad sparris med parmesanspån och balsamico 1SkapareJohan
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Riktigt enkel förrätt. Går även att smörsteka sparrisen. Här lönar det sig att använda bra råvaror.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Grillad sparris med parmesanspån och balsamico

Mängd1 Portion
Förberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Ingredienser

 Sparris
 Parmesanost
 Olivolja med karaktär
 Balsamico
 Flingsalt
 Grovmalen svartpeppar

Gör så här:

1

Grilla eller stek sparrisen.
Hyvla på stora spån av parmesan.
Ringla över olivolja och skvätt på balsamico. Avsluta med flingsalt och pepparn.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 Sparris
 Parmesanost
 Olivolja med karaktär
 Balsamico
 Flingsalt
 Grovmalen svartpeppar

Instruktioner

1

Grilla eller stek sparrisen.
Hyvla på stora spån av parmesan.
Ringla över olivolja och skvätt på balsamico. Avsluta med flingsalt och pepparn.

Grillad sparris med parmesanspån och balsamico

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *