Grillad yoghurtmarinerad kyckling med fänkålstzatsiki

 

SkapareJohanSvårighetsgradMedel

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Grillad yoghurtmarinerad kyckling med fänkålstzatsiki

Mängd4 Portioner
Förberedelse20 minTillagning45 minTotalt1 tim 5 min

Ingredienser

Kycklingen
 1 st Hel kycklingEller färdigstyckade bitar
 3 deciliter Yoghurt
 1 tsk Spiskummin
 1 tsk Lökpulver (Eller färsk)
 1 krm Cayennepeppar
 Salt och peppar
Tzatziki
 1 st Fänkål
 3 deciliter Yoghurt
 2 st Vitlöksklyftor
 1 msk Citronsaft
 Salt och peppar
Grekisk sallad
 2 st Tomater
 0,50 st Gurka
 1 st Fetaost
 2 deciliter Oliver
 Sallat
 1 msk Oregano eller någon örtkrydda (gärna färsk)
 Olivolja
 Vinäger
 Salt och peppar

Gör så här:

1

Blanda samman marinaden.
Stycka kycklingen och lägg i marinaden.
Grilla först över glöden så det blir fin yta. Grilla sedan indirekt tills dess att det är klart (ca 45 min).
Skär fänkålen tunt. Pressa i vitlöken och blanda sedan ihop tzatzikin.
Salladen är bara röra ihop.

Beskrivning - Information

En enkel och smakrikt sätt att göra kyckling.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

Kycklingen
 1 st Hel kycklingEller färdigstyckade bitar
 3 deciliter Yoghurt
 1 tsk Spiskummin
 1 tsk Lökpulver (Eller färsk)
 1 krm Cayennepeppar
 Salt och peppar
Tzatziki
 1 st Fänkål
 3 deciliter Yoghurt
 2 st Vitlöksklyftor
 1 msk Citronsaft
 Salt och peppar
Grekisk sallad
 2 st Tomater
 0,50 st Gurka
 1 st Fetaost
 2 deciliter Oliver
 Sallat
 1 msk Oregano eller någon örtkrydda (gärna färsk)
 Olivolja
 Vinäger
 Salt och peppar

Instruktioner

1

Blanda samman marinaden.
Stycka kycklingen och lägg i marinaden.
Grilla först över glöden så det blir fin yta. Grilla sedan indirekt tills dess att det är klart (ca 45 min).
Skär fänkålen tunt. Pressa i vitlöken och blanda sedan ihop tzatzikin.
Salladen är bara röra ihop.

Grillad yoghurtmarinerad kyckling med fänkålstzatsiki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *