Grillade ostfyllda champinjoner

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Grillade ostfyllda champinjoner

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Ingredienser

 6 stora champinjoner
 1 dl riven ost
 1 msk smetanaEller crème fraiche
 2 msk finhackad rödlök
 Salt
 Nymalen svartpeppar

Gör så här:

1

Putsa svamparna så det inte finns någon grus på dem.

2

Bryt loss foten och gröp ur lite av innehållet i hatten med en liten sked så att hålet blir lite större.

3

Finhacka fötterna från svampen och blanda ihop med färskost, smetana, rödlök och ost. Salta och peppra lite.

4

Fyll hattarna med fyllningen.

5

Grilla på direkt värme med fyllningen uppåt hela tiden tills det att osten har smält och svampen fått lite fin färg.

Beskrivning - Information

Jag älskar att försöka komma på goda tillbehör som man kan ha till grillat. Dessa ostfyllda champinjoner är superenkla att tillaga och du grillar de samtidigt som allt annat som skall på grillen.
Man kan dessutom variera smaken i mängder genom att blanda ner annat i fyllningen, t ex oliver, soltorkade tomater, fetaost eller något annat skoj som du kommer på.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 6 stora champinjoner
 1 dl riven ost
 1 msk smetanaEller crème fraiche
 2 msk finhackad rödlök
 Salt
 Nymalen svartpeppar

Instruktioner

1

Putsa svamparna så det inte finns någon grus på dem.

2

Bryt loss foten och gröp ur lite av innehållet i hatten med en liten sked så att hålet blir lite större.

3

Finhacka fötterna från svampen och blanda ihop med färskost, smetana, rödlök och ost. Salta och peppra lite.

4

Fyll hattarna med fyllningen.

5

Grilla på direkt värme med fyllningen uppåt hela tiden tills det att osten har smält och svampen fått lite fin färg.

Grillade ostfyllda champinjoner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *