Grillade ostfyllda champinjoner

Av LCHF-arkivet  , ,   

juli 22, 2018

Jag älskar att försöka komma på goda tillbehör som man kan ha till grillat. Dessa ostfyllda champinjoner är superenkla att tillaga och du grillar de samtidigt som allt annat som skall på grillen.
Man kan dessutom variera smaken i mängder genom att blanda ner annat i fyllningen, t ex oliver, soltorkade tomater, fetaost eller något annat skoj som du kommer på.

  • Förberedelse: 10 min
  • Tillagning: 10 min
  • Mängd: 6 stycken

Ingredienser

6 stora champinjoner

100 g färskost (vitlök & örter)

1 dl riven ost

1 msk smetana/crème fraiche

2 msk finhackad rödlök

Salt och peppar

Instruktioner

1Putsa svamparna så det inte finns någon grus på dem.

2Bryt loss foten och gröp ur lite av innehållet i hatten med en liten sked så att hålet blir lite större.

3Finhacka fötterna från svampen och blanda ihop med färskost, smetana, rödlök och ost. Salta och peppra lite.

4Fyll hattarna med fyllningen.

5Grilla på direkt värme med fyllningen uppåt hela tiden tills det att osten har smält och svampen fått lite fin färg.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.