Grillmarinad #1

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Det här är en riktigt god grillmarinad som är lchf-vänlig.

Ketchupen som jag använt mig av är Felix steviasötade ketchup.

En marinad som har lite hetta, lite syra och sälta i en perfekt balans.

Funkar jättebra till fläskkött, men även till kyckling, nöt och fisk.

DelaSparaDelaBigOven

Mängd4 Portioner
Förberedelse2 minTillagning1 minTotalt3 min

 1 msk Sambal oelek
 2 msk Soja (glutenfri)
 2 msk Rapsolja
 10 g Vitlök
 1 msk Balsamvinäger
 1 msk Ketchup

1

Hacka vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser.

3

Lägg köttet i en påse (inte om det är ben på köttet) och häll marinaden över det hela. Knåda runt köttet i påsen så att marinaden fördelas jämnt överallt.

5

Låt stå minst ett par timmar, helst ett dygn innan du skall grilla.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1 msk Sambal oelek
 2 msk Soja (glutenfri)
 2 msk Rapsolja
 10 g Vitlök
 1 msk Balsamvinäger
 1 msk Ketchup

Instruktioner

1

Hacka vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser.

3

Lägg köttet i en påse (inte om det är ben på köttet) och häll marinaden över det hela. Knåda runt köttet i påsen så att marinaden fördelas jämnt överallt.

5

Låt stå minst ett par timmar, helst ett dygn innan du skall grilla.

Grillmarinad #1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *