Grillmarinad #1

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Grillmarinad #1

Mängd4 Portioner
Förberedelse2 minTillagning1 minTotalt3 min

Ingredienser

 2 msk Soja (glutenfri)
 2 msk Rapsolja
 10 g Vitlök
 1 msk Balsamvinäger
 1 msk Ketchup

Gör så här:

1

Hacka vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser.

3

Lägg köttet i en påse (inte om det är ben på köttet) och häll marinaden över det hela. Knåda runt köttet i påsen så att marinaden fördelas jämnt överallt.

5

Låt stå minst ett par timmar, helst ett dygn innan du skall grilla.

Beskrivning - Information

Det här är en riktigt god grillmarinad som är lchf-vänlig.

Ketchupen som jag använt mig av är Felix steviasötade ketchup.

En marinad som har lite hetta, lite syra och sälta i en perfekt balans.

Funkar jättebra till fläskkött, men även till kyckling, nöt och fisk.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 msk Soja (glutenfri)
 2 msk Rapsolja
 10 g Vitlök
 1 msk Balsamvinäger
 1 msk Ketchup

Instruktioner

1

Hacka vitlöken och blanda ihop samtliga ingredienser.

3

Lägg köttet i en påse (inte om det är ben på köttet) och häll marinaden över det hela. Knåda runt köttet i påsen så att marinaden fördelas jämnt överallt.

5

Låt stå minst ett par timmar, helst ett dygn innan du skall grilla.

Grillmarinad #1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *