
Beskrivning - Information
Denna grönkålssallad med citron och parmesanost är en riktigt god och lättlagad sallad som du kan servera till det mesta.
En väldigt fräsch och god sallad helt enkelt.
Receptinspiration: Köket.se
Ingredienser
Gör så här:
Riv skalet från halva citronen och pressa saften ur hela.
Blanda alla ingredienser utom grönkålen och solrosfröna i en mixer/matberedare och mixa ihop till en slät fin dressing.
Smaka av så den är lagom kryddad.
Häll dressingen över grönkålen och blanda ordentligt. Massera grönkålen så den mjuknar lite och får smak av den goda dressingen.
Ställ in i kylen 1-2 timmar innan servering.
Toppa med lite rostade solrosfrön precis innan servering.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Riv skalet från halva citronen och pressa saften ur hela.
Blanda alla ingredienser utom grönkålen och solrosfröna i en mixer/matberedare och mixa ihop till en slät fin dressing.
Smaka av så den är lagom kryddad.
Häll dressingen över grönkålen och blanda ordentligt. Massera grönkålen så den mjuknar lite och får smak av den goda dressingen.
Ställ in i kylen 1-2 timmar innan servering.
Toppa med lite rostade solrosfrön precis innan servering.