Gulaschsoppa på älg

SkapareJohanSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Gulaschsoppa på älg

Kategori

Mängd4 Portioner
Förberedelse10 minTillagning3 timTotalt3 tim 10 min

Ingredienser

 1 kg Älgkött (eller nöt)
 2 l Vatten
 Smör
 4 st Vitlöksklyftor
 3 st Gula lökar
 400 g Paprikor i olika färger
 2 st Chili
 2 tsk Kummin
 3 msk Tomatpuré
 1 st Citron
 Persilja

Gör så här:

1

Bryn köttet.

Häll över vattnet.

Tillsätt lök,vitlök, kryddor och tomatpurén.

Låt småputtra under lock i 2-3 timmar (tills löken kokat sönder).

Mot slutet tillsätts paprikan och persilja.

Smaka utav med citronsaft och zest.

Servera gärna med en klick smetana i.

Beskrivning - Information

En värmande soppa i höstmörkret.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 kg Älgkött (eller nöt)
 2 l Vatten
 Smör
 4 st Vitlöksklyftor
 3 st Gula lökar
 400 g Paprikor i olika färger
 2 st Chili
 2 tsk Kummin
 3 msk Tomatpuré
 1 st Citron
 Persilja

Instruktioner

1

Bryn köttet.

Häll över vattnet.

Tillsätt lök,vitlök, kryddor och tomatpurén.

Låt småputtra under lock i 2-3 timmar (tills löken kokat sönder).

Mot slutet tillsätts paprikan och persilja.

Smaka utav med citronsaft och zest.

Servera gärna med en klick smetana i.

Gulaschsoppa på älg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *