Gulaschsoppa på älg

SkapareJohanSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg! | Hoppa direkt till receptet

Gulaschsoppa på älg

Kategori

Beskrivning - Information

En värmande soppa i höstmörkret.

Mängd4 Portioner
Förberedelse10 minTillagning3 timTotalt3 tim 10 min

Ingredienser

 1 kg Älgkött (eller nöt)
 2 l Vatten
 Smör
 4 st Vitlöksklyftor
 3 st Gula lökar
 400 g Paprikor i olika färger
 2 st Chili
 2 tsk Kummin
 3 msk Tomatpuré
 1 st Citron
 Persilja

Gör så här:

1

Bryn köttet.

Häll över vattnet.

Tillsätt lök,vitlök, kryddor och tomatpurén.

Låt småputtra under lock i 2-3 timmar (tills löken kokat sönder).

Mot slutet tillsätts paprikan och persilja.

Smaka utav med citronsaft och zest.

Servera gärna med en klick smetana i.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 kg Älgkött (eller nöt)
 2 l Vatten
 Smör
 4 st Vitlöksklyftor
 3 st Gula lökar
 400 g Paprikor i olika färger
 2 st Chili
 2 tsk Kummin
 3 msk Tomatpuré
 1 st Citron
 Persilja

Instruktioner

1

Bryn köttet.

Häll över vattnet.

Tillsätt lök,vitlök, kryddor och tomatpurén.

Låt småputtra under lock i 2-3 timmar (tills löken kokat sönder).

Mot slutet tillsätts paprikan och persilja.

Smaka utav med citronsaft och zest.

Servera gärna med en klick smetana i.

Gulaschsoppa på älg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *