Halloumibröd 2.0

cooked user 25Skapare@lchfchristineSvårighetsgradLätt
4
(4)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg! | Hoppa direkt till receptet

Halloumibröd 2.0
Kategori

Beskrivning - Information

Detta är en uppdatering på receptet för mitt populära halloumibröd. Lika enkelt, lika snabbt att baka och fortfarande med väldigt få kolhydrater. MEN fastare, brödigare, mindre äggigt och ännu godare😍 Frys in, rosta, ät som det är eller gör en minilunchpizza vettja.☺️

Besök mig gärna på @lchfchristine för mycket mer inspiration.

Halloumibröd med en klick smör bredvid

Mängd8 Portioner
Förberedelse5 minTillagning15 minTotalt20 min

Ingredienser

 200 g Halloumi
 3 st Medelstora ägg
 1 msk Kokosmjöl
 1,50 tsk Fiberhusk

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200°c (något högre om det ej är varmluft)

2

Riv halloumin på den fina sidan av rivjärnet

3

Rör ner de torra ingredienserna i osten

4

Knäck i äggen och rör ihop väl. Låt vila ett par minuter

5

Forma 8 platta bröd på en plåt med bakplåtspapper

6

Toppa med valfri topping. Tex sesamfrön, timjan, rosmarin, solrosfrön, vallmofrön osv.

7

Grädda i 12-15 min tills de blivit gyllene. Ta ut och låt svalna

8

Servera och njut!

Halloumibröd 2.0

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 4

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 200 g Halloumi
 3 st Medelstora ägg
 1 msk Kokosmjöl
 1,50 tsk Fiberhusk

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200°c (något högre om det ej är varmluft)

2

Riv halloumin på den fina sidan av rivjärnet

3

Rör ner de torra ingredienserna i osten

4

Knäck i äggen och rör ihop väl. Låt vila ett par minuter

5

Forma 8 platta bröd på en plåt med bakplåtspapper

6

Toppa med valfri topping. Tex sesamfrön, timjan, rosmarin, solrosfrön, vallmofrön osv.

7

Grädda i 12-15 min tills de blivit gyllene. Ta ut och låt svalna

8

Servera och njut!

Halloumibröd 2.0

Halloumibröd 2.0

3 Comments

  1. Jag harletat efter något gott vitt LCHF-bröd i 16 år nu! Nu kom det! Så himla jättegott. Kommer alltid att ha hemma. Hade i en halv tsk bakpulver också, men det kanske inte behövs!

  2. Väldigt synd att detta goda recept omges av uräckliga annonser med bilder på vad som rensats ur halsmandlar och öron. 🤢

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *