
Beskrivning - Information
Detta är en uppdatering på receptet för mitt populära halloumibröd. Lika enkelt, lika snabbt att baka och fortfarande med väldigt få kolhydrater. MEN fastare, brödigare, mindre äggigt och ännu godare😍 Frys in, rosta, ät som det är eller gör en minilunchpizza vettja.☺️
Besök mig gärna på @lchfchristine för mycket mer inspiration.
Ingredienser
Gör så här:
Sätt ugnen på 200°c (något högre om det ej är varmluft)
Riv halloumin på den fina sidan av rivjärnet
Rör ner de torra ingredienserna i osten
Knäck i äggen och rör ihop väl. Låt vila ett par minuter
Forma 8 platta bröd på en plåt med bakplåtspapper
Toppa med valfri topping. Tex sesamfrön, timjan, rosmarin, solrosfrön, vallmofrön osv.
Grädda i 12-15 min tills de blivit gyllene. Ta ut och låt svalna
Servera och njut!
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200°c (något högre om det ej är varmluft)
Riv halloumin på den fina sidan av rivjärnet
Rör ner de torra ingredienserna i osten
Knäck i äggen och rör ihop väl. Låt vila ett par minuter
Forma 8 platta bröd på en plåt med bakplåtspapper
Toppa med valfri topping. Tex sesamfrön, timjan, rosmarin, solrosfrön, vallmofrön osv.
Grädda i 12-15 min tills de blivit gyllene. Ta ut och låt svalna
Servera och njut!
Jag harletat efter något gott vitt LCHF-bröd i 16 år nu! Nu kom det! Så himla jättegott. Kommer alltid att ha hemma. Hade i en halv tsk bakpulver också, men det kanske inte behövs!
Men går ju inte att dela tyvärr
Väldigt synd att detta goda recept omges av uräckliga annonser med bilder på vad som rensats ur halsmandlar och öron. 🤢