Halloumibröd (lchf)PROVLAGAT 

SkapareChristine Lundin
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Världens godaste och enklaste lchf-bröd! Nötfritt, kokosfritt och väldigt kolhydratsnålt. Passar utmärkt på frukostbordet, till lunch, som tillbehör till soppa eller när man bara vill ta en macka i farten.

DelaSparaDelaBigOven

Halloumibröd - LCHF

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

 200 g halloumi
 3 ägg
 Vallmofrön till topping

1

Sätt ugnen på 200 °c (220°c om du använder en vanlig ugn)

2

Riv halloumin på den fina sidan av ett rivjärn

3

Vispa upp 3 ägg och blanda med osten

4

Rör ner fiberhusken och låt smeten svälla i några minuter

5

Forma smeten till 6 st "plättar" och lägg på ett bakplåtspapper på en plåt

6

Toppa med vallmofrön

7

Grädda i ca 20 min eller tills de har fått fin färg

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 200 g halloumi
 3 ägg
 Vallmofrön till topping

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 °c (220°c om du använder en vanlig ugn)

2

Riv halloumin på den fina sidan av ett rivjärn

3

Vispa upp 3 ägg och blanda med osten

4

Rör ner fiberhusken och låt smeten svälla i några minuter

5

Forma smeten till 6 st "plättar" och lägg på ett bakplåtspapper på en plåt

6

Toppa med vallmofrön

7

Grädda i ca 20 min eller tills de har fått fin färg

Halloumibröd (lchf)PROVLAGAT 

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *