Halloumibröd (lchf)

Halloumibröd (lchf) 1SkapareChristine Lundin
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Världens godaste och enklaste lchf-bröd! Nötfritt, kokosfritt och väldigt kolhydratsnålt. Passar utmärkt på frukostbordet, till lunch, som tillbehör till soppa eller när man bara vill ta en macka i farten.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Halloumibröd - LCHF

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

Ingredienser

 200 g halloumi
 3 ägg
 Vallmofrön till topping

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 °c (220°c om du använder en vanlig ugn)

2

Riv halloumin på den fina sidan av ett rivjärn

3

Vispa upp 3 ägg och blanda med osten

4

Rör ner fiberhusken och låt smeten svälla i några minuter

5

Forma smeten till 6 st "plättar" och lägg på ett bakplåtspapper på en plåt

6

Toppa med vallmofrön

7

Grädda i ca 20 min eller tills de har fått fin färg

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 200 g halloumi
 3 ägg
 Vallmofrön till topping

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 °c (220°c om du använder en vanlig ugn)

2

Riv halloumin på den fina sidan av ett rivjärn

3

Vispa upp 3 ägg och blanda med osten

4

Rör ner fiberhusken och låt smeten svälla i några minuter

5

Forma smeten till 6 st "plättar" och lägg på ett bakplåtspapper på en plåt

6

Toppa med vallmofrön

7

Grädda i ca 20 min eller tills de har fått fin färg

Halloumibröd (lchf)

7 Comments

  1. Skönt med ett snabbt och enkelt och gott bröd. Ska prova att rosta det imorgon till fruktos, färskt var det super gott med en fin sälta av osten. grymt gott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.