Utskriftsalternativ:

Halloumibröd (lchf)PROVLAGAT 

Mängd6 PortionerFörberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

Världens godaste och enklaste lchf-bröd! Nötfritt, kokosfritt och väldigt kolhydratsnålt. Passar utmärkt på frukostbordet, till lunch, som tillbehör till soppa eller när man bara vill ta en macka i farten.

 200 g halloumi
 3 ägg
 1,5 tsk fiberhusk
 Vallmofrön till topping
1

Sätt ugnen på 200 °c (220°c om du använder en vanlig ugn)

2

Riv halloumin på den fina sidan av ett rivjärn

3

Vispa upp 3 ägg och blanda med osten

4

Rör ner fiberhusken och låt smeten svälla i några minuter

5

Forma smeten till 6 st "plättar" och lägg på ett bakplåtspapper på en plåt

6

Toppa med vallmofrön

7

Grädda i ca 20 min eller tills de har fått fin färg

Nutrition Facts

Portioner 6