Halloumivåffla på 1 ingrediens

Halloumivåffla på 1 ingrediens 3SkapareChristine Lundin
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Detta är en helt gudomlig och löjligt enkel rätt! Välj vilka tillbehör du vill. Jag valde avodako och skagenröra. Passar utmärkt till alla sorters måltider och går snabbt. Måste provas!

DelaTweetSparaDelaBigOven

Halloumivåffla på 1 ingrediens 1

Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

 I paket halloumi, 150-200 g

1

Riv halloumin på den grova sidan av ett rivjärn

2

Smält en liten klick smör i det varma våffeljärnet

3

Fördela ett jämt lager ost och grädda ett par minuter.

4

Lyft försiktigt och kolla, den är klar när den börjar bli gyllenbrun och inte längre fastnar

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 I paket halloumi, 150-200 g

Instruktioner

1

Riv halloumin på den grova sidan av ett rivjärn

2

Smält en liten klick smör i det varma våffeljärnet

3

Fördela ett jämt lager ost och grädda ett par minuter.

4

Lyft försiktigt och kolla, den är klar när den börjar bli gyllenbrun och inte längre fastnar

Halloumivåffla på 1 ingrediens

5 Comments

  1. Låter gudomligt! Hur många våfflor får du ut på en halloumi? Jag har tänkt bjuda på varsitt hjärta till förrätt, gissar att det är ganska mäktigt. Fungerar det att låta dem svalna på ett galler medans man gräddar nästa?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.