Halloumivåffla på 1 ingrediens

Av Christine Lundin  , , ,   , , , ,

augusti 3, 2018

Detta är en helt gudomlig och löjligt enkel rätt! Välj vilka tillbehör du vill. Jag valde avodako och skagenröra. Passar utmärkt till alla sorters måltider och går snabbt. Måste provas!

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 10 min
  • Mängd: 2-3 st

Ingredienser

I paket halloumi, 150-200 g

Instruktioner

1Riv halloumin på den grova sidan av ett rivjärn

2Smält en liten klick smör i det varma våffeljärnet

3Fördela ett jämt lager ost och grädda ett par minuter.

4Lyft försiktigt och kolla, den är klar när den börjar bli gyllenbrun och inte längre fastnar

Ni kan även följa mig och min lchf-vardag på Instagram, @LchfChristine

00:00

3 Omdömen

Jorgen Njutbart Torngren

september 18, 2018

Supergott

LCHF-arkivet

september 7, 2018

Hej!
I receptet står det 2-3 stycken våfflor.
jag skulle tro att det funkar bra att lägga de åt sidan och låta de svalna under tiden man gräddar nästa.

Britt-Inger

september 6, 2018

Låter gudomligt! Hur många våfflor får du ut på en halloumi? Jag har tänkt bjuda på varsitt hjärta till förrätt, gissar att det är ganska mäktigt. Fungerar det att låta dem svalna på ett galler medans man gräddar nästa?


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.