Halloumivåffla på 1 ingrediens

star iconstar iconstar iconstar empty iconstar empty icon 13 röster - Betygsätt

Detta är en helt gudomlig och löjligt enkel rätt! Välj vilka tillbehör du vill. Jag valde avodako och skagenröra. Passar utmärkt till alla sorters måltider…

Läs mer 5 kommentarer Skriv ut
Halloumivåffla på 1 ingrediens
cooked user 25Skapare@lchfchristineFörberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Detta är en helt gudomlig och löjligt enkel rätt! Välj vilka tillbehör du vill. Jag valde avodako och skagenröra. Passar utmärkt till alla sorters måltider och går snabbt. Måste provas!

 

Ingredienser

Mängd2 Portioner
 I paket halloumi, 150-200 g

 

Gör så här:

1

Riv halloumin på den grova sidan av ett rivjärn

2

Smält en liten klick smör i det varma våffeljärnet

3

Fördela ett jämt lager ost och grädda ett par minuter.

4

Lyft försiktigt och kolla, den är klar när den börjar bli gyllenbrun och inte längre fastnar

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.1 / 5. Antal röster: 13

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 I paket halloumi, 150-200 g

Instruktioner

1

Riv halloumin på den grova sidan av ett rivjärn

2

Smält en liten klick smör i det varma våffeljärnet

3

Fördela ett jämt lager ost och grädda ett par minuter.

4

Lyft försiktigt och kolla, den är klar när den börjar bli gyllenbrun och inte längre fastnar

Halloumivåffla på 1 ingrediens
Profilbild för @lchfchristine

Recept av: Christine Lundin

”Den bästa LCHF är den som blir av” Det är tankesättet som hållit mig sockerfri och välmående (med undantag för graviditet) sedan 2017. Jag lagar enkel, snabb och god lchf-mat som passar in i en vardag fylld av allt en vardag är fylld av.

Visa alla recept från Christine Lundin Hemsida https://www.instagram.com/lchfchristine/