Halloumivåffla på 1 ingrediens

SkapareChristine Lundin
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Detta är en helt gudomlig och löjligt enkel rätt! Välj vilka tillbehör du vill. Jag valde avodako och skagenröra. Passar utmärkt till alla sorters måltider och går snabbt. Måste provas!


Mängd23 Portioner
Förberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

 I paket halloumi, 150-200 g

1

Riv halloumin på den grova sidan av ett rivjärn

2

Smält en liten klick smör i det varma våffeljärnet

3

Fördela ett jämt lager ost och grädda ett par minuter.

4

Lyft försiktigt och kolla, den är klar när den börjar bli gyllenbrun och inte längre fastnar

Ingredienser

 I paket halloumi, 150-200 g

Instruktioner

1

Riv halloumin på den grova sidan av ett rivjärn

2

Smält en liten klick smör i det varma våffeljärnet

3

Fördela ett jämt lager ost och grädda ett par minuter.

4

Lyft försiktigt och kolla, den är klar när den börjar bli gyllenbrun och inte längre fastnar

Halloumivåffla på 1 ingrediens

3 Comments

  1. Låter gudomligt! Hur många våfflor får du ut på en halloumi? Jag har tänkt bjuda på varsitt hjärta till förrätt, gissar att det är ganska mäktigt. Fungerar det att låta dem svalna på ett galler medans man gräddar nästa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *