Hamburgerdressing

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Det finns massor av hamburgerdressingar att välja på ute i butiken som är färdiga, men det är ganska ofta tillsatt en del socker och även en hel del E-ämnen.

Det absolut bästa och godaste är att göra egen hamburgerdressing.

Det här är ett LCHF-recept som inte bara är gott, det är lätt att göra.

Mängden kolhydrater är kanske något över det man strävar efter, men man äter inte mycket mer än ett par matskedar så det blir ganska lite kolhydrater man får i sig.

DelaSparaDelaBigOven

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

 2 dl Majonnäs
 5 g Vitlök
 2 msk Chilisås
 1 msk Kapris
 1/2 tsk Chiliflakes
 25 g Lök (röd)
 2 msk Saltgurka
 1 msk Persilja (hackad)

1

Hacka löken, vitlöken, persiljan, kaprisen och saltgurkan fint.

3

Blanda ner samtliga ingredienser i majonnäsen och rör om.

5

Låt stå en timme i kylen så att alla smaker får dra ur.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 2 dl Majonnäs
 5 g Vitlök
 2 msk Chilisås
 1 msk Kapris
 1/2 tsk Chiliflakes
 25 g Lök (röd)
 2 msk Saltgurka
 1 msk Persilja (hackad)

Instruktioner

1

Hacka löken, vitlöken, persiljan, kaprisen och saltgurkan fint.

3

Blanda ner samtliga ingredienser i majonnäsen och rör om.

5

Låt stå en timme i kylen så att alla smaker får dra ur.

Hamburgerdressing

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.