Hamburgerdressing

Av LCHF-arkivet    

juni 24, 2015

Det finns massor av hamburgerdressingar att välja på ute i butiken som är färdiga, men det är ganska ofta tillsatt en del socker och även en hel del E-ämnen.

Det absolut bästa och godaste är att göra egen hamburgerdressing.

Det här är ett LCHF-recept som inte bara är gott, det är lätt att göra.

Mängden kolhydrater är kanske något över det man strävar efter, men man äter inte mycket mer än ett par matskedar så det blir ganska lite kolhydrater man får i sig.

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 10 min
  • Mängd: 4 portioner

Ingredienser

2 dl Majonnäs

5 g Vitlök

2 msk Chilisås

1 msk Kapris

1/2 tsk Chiliflakes

25 g Lök (röd)

2 msk Saltgurka

1 msk Persilja (hackad)

Instruktioner

1Hacka löken, vitlöken, persiljan, kaprisen och saltgurkan fint.

2Blanda ner samtliga ingredienser i majonnäsen och rör om.

3Låt stå en timme i kylen så att alla smaker får dra ur.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.