Hannahs lättbakade lchf-fröbröd

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Hannahs lättbakade lchf-fröbröd

Kategori

Mängd10 Portioner
Förberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Ingredienser

 3 Ägg
 2 msk Creme Fraiche
 1 nypa Salt
 1,5 msk Majonnäs
 3,5 dl Ost (riven)
 1 dl Solrosfrön
 1 dl Linfrön
 0,5 dl Psylliumfrön (mörka)

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader.

3

Vispa ihop crème fraiche, majonnäs och ägg till en klumpfri smet.

5

Blanda ner den rivna osten.

7

Blanda de torra ingredienserna i en bunke och blanda sedan ner i smeten.

9

Häll ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Smeta ut den med en slickepott till lagom storlek, cirka 1 cm tjockt blir bra.

11

Ställ in mitt i ugnen och grädda cirka 10-12 minuter. Har du inte varmluft kanske du får grädda det lite längre.

Beskrivning - Information

Hannah har gjort ett lchf-fröbröd som är väldigt lätt och ser hur otroligt gott ut som helst.

Receptet ger en plåt och hur många bitar du får ut av det är upp till storleken på varje bit.

Hela receptet ger 29 gram kolhydrater.

Recept och bild: Hannah

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 Ägg
 2 msk Creme Fraiche
 1 nypa Salt
 1,5 msk Majonnäs
 3,5 dl Ost (riven)
 1 dl Solrosfrön
 1 dl Linfrön
 0,5 dl Psylliumfrön (mörka)

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.

3

Vispa ihop crème fraiche, majonnäs och ägg till en klumpfri smet.

5

Blanda ner den rivna osten.

7

Blanda de torra ingredienserna i en bunke och blanda sedan ner i smeten.

9

Häll ut smeten på en plåt med bakplåtspapper på. Smeta ut den med en slickepott till lagom storlek, cirka 1 cm tjockt blir bra.

11

Ställ in mitt i ugnen och grädda cirka 10-12 minuter. Har du inte varmluft kanske du får grädda det lite längre.

Hannahs lättbakade lchf-fröbröd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *