
Beskrivning - Information
Att göra en egen hemlagad ketchup som dessutom är helt sockerfri är inget svårt alls. Använder man sig av lite goda tomatprodukter med, då kommer du gilla den här ketchupen.
Receptet kommer ursprungligen från boken LCHF 2.0 men jag hittade receptet hos Lilla Fru Larsson.
Bild: Lilla Fru Larsson
Ingredienser
Gör så här:
Blanda ihop samtliga ingredienser i en kastrull och låt puttra på svag värme i 20-30 minuter.
Häll upp i en burk och låt svalna.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop samtliga ingredienser i en kastrull och låt puttra på svag värme i 20-30 minuter.
Häll upp i en burk och låt svalna.
Jag visste inte att jag saknat ketchup förrän jag smakade den här!! Underbart god!!
Vad otroligt roligt att höra! Tack för återkopplingen.
Sockerfri…? I Tomatpuré finns massor av socker? Eller finns det ett recept på sockerfri tomatpuré?