Het limescampi

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Het limescampi

Mängd4 Portioner
Förberedelse30 minTillagning5 minTotalt35 min

Ingredienser

 400 g Scampi (rå)
 15 g Vitlök
 2 msk Olja
 1 st Lime
 0,5 tsk Salt

Gör så här:

1

Skala scampin när den är rå. Lägg i en bunke.

3

Pressa vitlöken och riv skalet av limen. Det är bara det yttersta gröna du skall ha på skalet. Pressa saften ur limen.

5

Blanda ihop alla ingredienser tillsammans med scampin och låt stå 20-30 minuter.

7

Grilla på hög värme någon minut på varje sida. Servera direkt!

Beskrivning - Information

Det här är en underbart god förrätt att bjuda på när du har besök. Om du ändå ska grilla något till huvudrätt så kan du slänga på lite scampi innan på grillen.

Serverar du det tillsammans med en god aioli, då har du ett bra LCHF-recept till förrätt.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 400 g Scampi (rå)
 15 g Vitlök
 2 msk Olja
 1 st Lime
 0,5 tsk Salt

Instruktioner

1

Skala scampin när den är rå. Lägg i en bunke.

3

Pressa vitlöken och riv skalet av limen. Det är bara det yttersta gröna du skall ha på skalet. Pressa saften ur limen.

5

Blanda ihop alla ingredienser tillsammans med scampin och låt stå 20-30 minuter.

7

Grilla på hög värme någon minut på varje sida. Servera direkt!

Het limescampi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *