Heta jalapeño ostchips

Av LCHF-arkivet  , ,   

juni 28, 2017

Parmesan, cheddar, jalapeños och bacon i en salig blandning kan ju inte bli fel. Dessa heta jalapeño ostchips är ett supergott snacks att tugga på till fredagsmyset.

Du kan välja att ha inlagda jalapeños eller så skivar du färska chilifrukter själv och använder.

Recept och bild: Delish

  • Förberedelse: 10 min
  • Tillagning: 12 min
  • Mängd: 2 portioner

Ingredienser

2 1/2 dl Färsk parmesan (riven)

1 1/4 dl Cheddarost (riven)

1 st Jalapeño (färsk)

1/2 dl Bacon (strimlat och knaperstekt)

1 nypa Svartpeppar (nymalen)

Instruktioner

1Sätt ugnen på 190 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper.

2Lägg ut högar med parmesanost. Cirka 1 msk per hög.

3Fördela cheddarosten jämnt över högarna.

4Placera en bit skivad jalapeño på osten.

5Fördela baconet över högarna. Peppra lite och tryck till högarna lite med en stekspade eller liknande.

6Ställ in i ugnen cirka 12 minuter tills de är gyllene och fina. Ta ut och låt svalna.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.