Grillad lax på en bädd av mixsallad och fetaost

SkapareMatspar.seSvårighetsgradMedel

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Grillad lax på en bädd av mixsallad och fetaost

Mängd4 Portioner
Förberedelse35 minTillagning10 minTotalt45 min

Ingredienser

 4 st Laxfile
 1,50 msk Tomatpure
 1 st Vitlöksklyfta(pressad)
 0,50 st Röd Chili
 1 st Rödlök(Tunt skuren i halvmånar)
 1 st Gul Paprika
 250 g Cocktailtomater(delade)
 125 g Fetaost
 2 msk Vitvinsvinäger
 1 st Valfri Mixsallad
 Salt
 Svarpeppar

Gör så här:

1

Börja med salladen, ta fram en skål och mixa salladen med tomaterna och rödlöken, tärna fetaosten och tillsätt i skålen. Vänd försiktigt i rapsoljan samt vinäger. Smaka av med salt och svartpeppar.

2

Tänd grillen

3

Blanda tomatpuré, vitlök och chilin.
Torka laxen salta och peppra den, pensla på glacen.

4

När grillen fått fin glöd lägg på laxen med skinnsidan neråt, sätt på ett lock och låt den vara i ca 8 minuter.
Servera med salladen som grund och toppa med laxen.
Smaklig måltid

Beskrivning - Information

Grillad lax på en bädd av mixsallad och fetaost

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 4 st Laxfile
 1,50 msk Tomatpure
 1 st Vitlöksklyfta(pressad)
 0,50 st Röd Chili
 1 st Rödlök(Tunt skuren i halvmånar)
 1 st Gul Paprika
 250 g Cocktailtomater(delade)
 125 g Fetaost
 2 msk Vitvinsvinäger
 1 st Valfri Mixsallad
 Salt
 Svarpeppar

Instruktioner

1

Börja med salladen, ta fram en skål och mixa salladen med tomaterna och rödlöken, tärna fetaosten och tillsätt i skålen. Vänd försiktigt i rapsoljan samt vinäger. Smaka av med salt och svartpeppar.

2

Tänd grillen

3

Blanda tomatpuré, vitlök och chilin.
Torka laxen salta och peppra den, pensla på glacen.

4

När grillen fått fin glöd lägg på laxen med skinnsidan neråt, sätt på ett lock och låt den vara i ca 8 minuter.
Servera med salladen som grund och toppa med laxen.
Smaklig måltid

Grillad lax på en bädd av mixsallad och fetaost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *