Ingefärsbollar

SkapareAnna-Karin MSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Ingefärsbollar

Mängd20 Portioner
Förberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Ingredienser

 200 g Kokosflingor
 150 g Smör
 3 msk Kakao
 1 msk Sukrin
 Extra kokos att rulla de färdiga bollarna i

Gör så här:

1

Blanda alla ingredienser i en matberedare. (Kan säkert göras för hand, men jag gillar att smeten blir slätare när kokosen hackas lite av matberedaren.)

2

Rulla bollar för hand, och rulla sedan bollarna i kokos. Förvara i kylen.

Beskrivning - Information

Enkla, goda bollar med lite vuxnare smak tack vare ingefäran.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 200 g Kokosflingor
 150 g Smör
 3 msk Kakao
 1 msk Sukrin
 Extra kokos att rulla de färdiga bollarna i

Instruktioner

1

Blanda alla ingredienser i en matberedare. (Kan säkert göras för hand, men jag gillar att smeten blir slätare när kokosen hackas lite av matberedaren.)

2

Rulla bollar för hand, och rulla sedan bollarna i kokos. Förvara i kylen.

Ingefärsbollar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *