Ischoklad – LCHF

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Ischoklad – LCHF

Mängd10 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 250 g Mörk choklad (minst 70%)

Gör så här:

1

Smält kokosfettet i en kastrull på svag värme.

2

Hacka chokladen i mindre bitar och rör ner den i det smälta kokosfettet under omrörning. När allt har smält ihop är det klart. Skall du smaksätta med något så gör det nu.

3

Häll upp i formarna och förvara kallt. Ett tips är att använda sig av en tillbringare med pip på.

Beskrivning - Information

Att göra ischoklad är superenkelt, det kräver bara två ingredienser och lite aluminiumformar. Funkar fint att göra om du äter LCHF.

Tänk dock på att inte använda det silvriga paketet med kokosfett, då det är fullhärdat fett och påminner väldigt mycket om margarin i produktionen. Det är inget i det silvriga paketet som är bra!

Nä, se till att köpa riktigt fint kokosfett, gärna ekologiskt. Här hittar du massor av olika varianter att beställa: Beställ kokosolja

Testa även på att smaksätta ischokladen med olika smaker, t ex hackad mandel, rivet apelsinskal (ekologiska apelsiner), pepparmint eller varför inte lakrits?

Det här receptet ger cirka 60 stycken formar.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 250 g Mörk choklad (minst 70%)

Instruktioner

1

Smält kokosfettet i en kastrull på svag värme.

2

Hacka chokladen i mindre bitar och rör ner den i det smälta kokosfettet under omrörning. När allt har smält ihop är det klart. Skall du smaksätta med något så gör det nu.

3

Häll upp i formarna och förvara kallt. Ett tips är att använda sig av en tillbringare med pip på.

Ischoklad – LCHF

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *