
Beskrivning - Information
Att göra ischoklad är superenkelt, det kräver bara två ingredienser och lite aluminiumformar. Funkar fint att göra om du äter LCHF.
Tänk dock på att inte använda det silvriga paketet med kokosfett, då det är fullhärdat fett och påminner väldigt mycket om margarin i produktionen. Det är inget i det silvriga paketet som är bra!
Nä, se till att köpa riktigt fint kokosfett, gärna ekologiskt. Här hittar du massor av olika varianter att beställa: Beställ kokosolja
Testa även på att smaksätta ischokladen med olika smaker, t ex hackad mandel, rivet apelsinskal (ekologiska apelsiner), pepparmint eller varför inte lakrits?
Det här receptet ger cirka 60 stycken formar.
Ingredienser
Gör så här:
Smält kokosfettet i en kastrull på svag värme.
Hacka chokladen i mindre bitar och rör ner den i det smälta kokosfettet under omrörning. När allt har smält ihop är det klart. Skall du smaksätta med något så gör det nu.
Häll upp i formarna och förvara kallt. Ett tips är att använda sig av en tillbringare med pip på.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Smält kokosfettet i en kastrull på svag värme.
Hacka chokladen i mindre bitar och rör ner den i det smälta kokosfettet under omrörning. När allt har smält ihop är det klart. Skall du smaksätta med något så gör det nu.
Häll upp i formarna och förvara kallt. Ett tips är att använda sig av en tillbringare med pip på.
Går det ha i vaniljpulver el stevia???