Italiensk salladskrydda (utan socker)

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Italiensk salladskrydda är en krydda som man kan ha till det mesta, men tyvärr så innehåller den man köper i butik en hel del druvsocker och det är väldigt synd tycker jag.

Det behövs verkligen inte en massa socker, för det är smaken från kryddorna man vill komma åt.

Här har du möjligheten att göra din egen italienska salladskrydda på ett enkelt sätt.

Receptkälla: Kokaihop

DelaSparaDelaBigOven

Mängd10 Portioner
Förberedelse3 minTillagning5 minTotalt8 min

 3 msk Basilika (Torkad)
 3 msk Oregano (Torkad)
 3 msk Persilja (Torkad)
 1 msk Vitlökspulver
 1 msk Lökpulver
 1 tsk Timjan (Torkad)
 1 tsk Rosmarin (Torkad)
 1 krm Svartpeppar (malen)
 1 krm Chiliflakes

1

Lägg alla ingredienser i en stor mortel och mortla allt till en fin kryddblandning.

3

Häll upp en tättslutande burk och förvara i skafferiet.

Ingredienser

 3 msk Basilika (Torkad)
 3 msk Oregano (Torkad)
 3 msk Persilja (Torkad)
 1 msk Vitlökspulver
 1 msk Lökpulver
 1 tsk Timjan (Torkad)
 1 tsk Rosmarin (Torkad)
 1 krm Svartpeppar (malen)
 1 krm Chiliflakes

Instruktioner

1

Lägg alla ingredienser i en stor mortel och mortla allt till en fin kryddblandning.

3

Häll upp en tättslutande burk och förvara i skafferiet.

Italiensk salladskrydda (utan socker)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *