Italiensk salladskrydda (utan socker)

Av LCHF-arkivet    

mars 29, 2017

Italiensk salladskrydda är en krydda som man kan ha till det mesta, men tyvärr så innehåller den man köper i butik en hel del druvsocker och det är väldigt synd tycker jag.

Det behövs verkligen inte en massa socker, för det är smaken från kryddorna man vill komma åt.

Här har du möjligheten att göra din egen italienska salladskrydda på ett enkelt sätt.

Receptkälla: Kokaihop

  • Förberedelse: 3 min
  • Tillagning: 5 min
  • Mängd: 10 portioner

Ingredienser

3 msk Basilika (Torkad)

3 msk Oregano (Torkad)

3 msk Persilja (Torkad)

1 msk Vitlökspulver

1 msk Lökpulver

1 tsk Timjan (Torkad)

1 tsk Rosmarin (Torkad)

1 krm Svartpeppar (malen)

1 krm Chiliflakes

Instruktioner

1Lägg alla ingredienser i en stor mortel och mortla allt till en fin kryddblandning.

2Häll upp en tättslutande burk och förvara i skafferiet.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.