Italiensk salladskrydda (utan socker)

Italiensk salladskrydda (utan socker) 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Italiensk salladskrydda är en krydda som man kan ha till det mesta, men tyvärr så innehåller den man köper i butik en hel del druvsocker och det är väldigt synd tycker jag.

Det behövs verkligen inte en massa socker, för det är smaken från kryddorna man vill komma åt.

Här har du möjligheten att göra din egen italienska salladskrydda på ett enkelt sätt.

Receptkälla: Kokaihop

DelaTweetSparaDelaBigOven

Mängd10 Portioner
Förberedelse3 minTillagning5 minTotalt8 min

 3 msk Basilika (Torkad)
 3 msk Oregano (Torkad)
 3 msk Persilja (Torkad)
 1 msk Vitlökspulver
 1 msk Lökpulver
 1 tsk Timjan (Torkad)
 1 tsk Rosmarin (Torkad)
 1 krm Svartpeppar (malen)
 1 krm Chiliflakes

1

Lägg alla ingredienser i en stor mortel och mortla allt till en fin kryddblandning.

3

Häll upp en tättslutande burk och förvara i skafferiet.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 3 msk Basilika (Torkad)
 3 msk Oregano (Torkad)
 3 msk Persilja (Torkad)
 1 msk Vitlökspulver
 1 msk Lökpulver
 1 tsk Timjan (Torkad)
 1 tsk Rosmarin (Torkad)
 1 krm Svartpeppar (malen)
 1 krm Chiliflakes

Instruktioner

1

Lägg alla ingredienser i en stor mortel och mortla allt till en fin kryddblandning.

3

Häll upp en tättslutande burk och förvara i skafferiet.

Italiensk salladskrydda (utan socker)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.