Jills heta cheddardipp

 

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

LCHF recept jills heta cheddardipp 4

Mängd4 Portioner
Förberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Ingredienser

 1 st Vitlöksklyfta
 1 st Schalottenlök
 1 dl Creme fraiche 34%
 2 dl Cheddarost (riven)
 1 msk Jalapeños (finhackade)
 1 krm Cayennepeppar
 1 msk Olja

Gör så här:

1

Hacka lök och vitlök riktigt fint. Fräs det i lite olja tills det är mjukt.

3

Blanda ner övriga ingredienser i kastrullen och sänk värmen på plattan. Rör om tills osten har smält och du har fått en fin jämn dipp. Det får absolut inte koka!

5

Häll upp i skål och dippa på!

Beskrivning - Information

Är du en cheddardippälskare och bara måste ha det till tacosen eller för att dippa annat gott i på helgen?

Köper du färdig cheddardipp? Gör inte det, den innehåller så otroligt mycket tillsatser. Det är superenkelt att göra egen supergod dipp.

Jills heta cheddardipp svänger du ihop snabbare än du hinner gå ner till affären och köpa färdig dipp och det smakar så mycket bättre!

Recept och bild: Jills Mat

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 1 st Vitlöksklyfta
 1 st Schalottenlök
 1 dl Creme fraiche 34%
 2 dl Cheddarost (riven)
 1 msk Jalapeños (finhackade)
 1 krm Cayennepeppar
 1 msk Olja

Instruktioner

1

Hacka lök och vitlök riktigt fint. Fräs det i lite olja tills det är mjukt.

3

Blanda ner övriga ingredienser i kastrullen och sänk värmen på plattan. Rör om tills osten har smält och du har fått en fin jämn dipp. Det får absolut inte koka!

5

Häll upp i skål och dippa på!

Jills heta cheddardipp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *