Jills vallmofrallor

 

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Jills vallmofrallor

Mängd6 Portioner
Förberedelse15 minTillagning15 minTotalt30 min

Ingredienser

 50 g Smör
 2 Ägg
 2 dl Turkisk yoghurt
 0,75 tsk Salt
 2 tsk Vallmofrön (blå)

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 175 grader.

3

Vispa ihop smöret (skall vara lite halvsmält), yoghurt, salt och bakpulver.

5

Blanda ner de övriga ingredienserna blanda ihop dem till en jämn smet.

7

Låt smeten stå och vila 5-10 minuter så att det blir en mer fast deg av det.

9

Rulla till 6 lika stora bollar och placera på en bakplåtspappersklädd plåt.

11

Strössla över lite vallmofrön och ställ in i ugnen.

13

Grädda i cirka 15-20 minuter.

Beskrivning - Information

Det här är ett härligt och gott LCHF-recept på vallmofrallor från Jills mat.

Riktigt vackra och enkla frallor som inte blir lika kompakta som andra LCHF-frallor.

Recept och bild: Jill Wallentin

Om du vill ha fler härliga recept från Jill så rekommenderar jag varmt hennes kokbok Jills mat efter säsong.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 50 g Smör
 2 Ägg
 2 dl Turkisk yoghurt
 0,75 tsk Salt
 2 tsk Vallmofrön (blå)

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 175 grader.

3

Vispa ihop smöret (skall vara lite halvsmält), yoghurt, salt och bakpulver.

5

Blanda ner de övriga ingredienserna blanda ihop dem till en jämn smet.

7

Låt smeten stå och vila 5-10 minuter så att det blir en mer fast deg av det.

9

Rulla till 6 lika stora bollar och placera på en bakplåtspappersklädd plåt.

11

Strössla över lite vallmofrön och ställ in i ugnen.

13

Grädda i cirka 15-20 minuter.

Jills vallmofrallor

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *