Jills västerbottenostlangos

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Langos är det många som verkligen älskar och det finns ju LCHF-langos som man kan göra, men Jill har hittat på västerbottenostlangos och det låter ju hur gott som helst.

Perfekt att servera med lite fin löjrom, smetana och hackad rödlök uppe på toppen.

Dessa funkar även perfekt att ha när det är dags att äta kräftor.

Receptkälla: Jillsmat

Bild: Jillsmat

Om du vill ha fler härliga recept från Jill så rekommenderar jag varmt hennes kokbok Jills mat efter säsong.

DelaSparaDelaBigOven

Mängd4 Portioner
Förberedelse15 minTillagning5 minTotalt20 min

 150 g Västerbottenost
 3 Ägg
 100 g Philadelphiaost (naturell)
 1 msk Fiberhusk
 0,5 tsk Salt
 3 msk Smör eller kokosolja till stekning

1

Riv osten och mixa ihop alla ingredienser till en jämn smet. Låt stå och svälla i några minuter.

3

Stek i smör eller kokosolja tills de har fått fin färg. Smeten skall ge ungefär 10 stycken langos. Lägg på hushållspapper när de är klara.

5

Servera med din favorittopping.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 150 g Västerbottenost
 3 Ägg
 100 g Philadelphiaost (naturell)
 1 msk Fiberhusk
 0,5 tsk Salt
 3 msk Smör eller kokosolja till stekning

Instruktioner

1

Riv osten och mixa ihop alla ingredienser till en jämn smet. Låt stå och svälla i några minuter.

3

Stek i smör eller kokosolja tills de har fått fin färg. Smeten skall ge ungefär 10 stycken langos. Lägg på hushållspapper när de är klara.

5

Servera med din favorittopping.

Jills västerbottenostlangos

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *