Kall myntasås
Sparat av:
0
st
En kall myntasås som man har gjort på en stor knippe färsk mynta, det är supergott till grillat.Ha det till grillad kyckling, lax eller fläskkött. Passar även superbra om du har lite starkare kryddning på köttet/fisken då såsen i sig är syrlig och bryter av hettan bra.Gör gärna din egen majonnäs med, då blir det absolut godast.
Sparat av:
0
st
Portioner: 4
Ingredienser
- 2 dl Turkisk yoghurt
- 4 msk Majonnäs
- 2 Vitlöksklyftor (riven/pressad/hackad)
- 2 msk pressad citron
- 1 dl Mynta, hackad (färsk)
- 1 nypa Salt & peppar
Instruktioner
- Blanda ihop samtliga ingredienser och ställ kallt en timme minst.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!