Kall myntasås

 

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Kall myntasås

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 2 dl Turkisk yoghurt
 4 msk Majonnäs
 2 Vitlöksklyftor (riven/pressad/hackad)
 1 dl Mynta, hackad (färsk)
 1 nypa Salt & peppar

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och ställ kallt en timme minst.

Beskrivning - Information

En kall myntasås som man har gjort på en stor knippe färsk mynta, det är supergott till grillat.

Ha det till grillad kyckling, lax eller fläskkött. Passar även superbra om du har lite starkare kryddning på köttet/fisken då såsen i sig är syrlig och bryter av hettan bra.

Gör gärna din egen majonnäs med, då blir det absolut godast.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 2 dl Turkisk yoghurt
 4 msk Majonnäs
 2 Vitlöksklyftor (riven/pressad/hackad)
 1 dl Mynta, hackad (färsk)
 1 nypa Salt & peppar

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och ställ kallt en timme minst.

Kall myntasås

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *