Kaneldoftande kokosgröt

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Kaneldoftande kokosgröt

Kategori,

Mängd1 Portion
Förberedelse2 minTillagning5 minTotalt7 min

Ingredienser

 1 msk Linfrön (Krossade)
 1 nypa Salt
 2 Ägg

Gör så här:

1

Mät upp de torra ingredienserna i en kastrull och blanda dem.

2

Tillsätt kokosgrädden och vispa det till en slät smet.

3

Vispa ner äggen.

4

Ställ kastrullen på plattan på medelhög värme och börja att värma gröten under konstant omrörning. Rör ända ner i botten så att den inte sätter sig där. Håll koll på att gröten inte blir för varm, för med tanke på att det är ägg i den så kan det bli äggröra om du värmer för mycket.

5

Häll genast upp den i en tallrik och servera med tillbehör som du tycker om.

Beskrivning - Information

Att få äta en god gröt till frukost kan vara en av de bättre starterna på dagen man kan få och då är den här kokosgröten ett riktigt bra val.

Det här är ett alternativ till den falska mannagrynsgröten som är så populär.

En portion ger ganska mycket kolhydrater men om du inte äter så strikt så är det en bra frukost. Cirka 7 g kolhydrater per portion.

Recept och bild: Matgiken

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 msk Linfrön (Krossade)
 1 nypa Salt
 2 Ägg

Instruktioner

1

Mät upp de torra ingredienserna i en kastrull och blanda dem.

2

Tillsätt kokosgrädden och vispa det till en slät smet.

3

Vispa ner äggen.

4

Ställ kastrullen på plattan på medelhög värme och börja att värma gröten under konstant omrörning. Rör ända ner i botten så att den inte sätter sig där. Håll koll på att gröten inte blir för varm, för med tanke på att det är ägg i den så kan det bli äggröra om du värmer för mycket.

5

Häll genast upp den i en tallrik och servera med tillbehör som du tycker om.

Kaneldoftande kokosgröt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *